Igaz a non-kalóriás dolog?
Nem fogok veled vitatkozni.Ha igaz lenne amit kántálsz már rég cukorbeteg és elhízott lennék az étrendemen ahol limit nélkül eszem az édes gyümölcsöket.Dobálózol itt a fogalmakkal és azt sem tudod miről van szó: a metabolikus szindróma akkor alakul ki ha nem eszel eleget, ennyi.Nem kell itt villogtatni a PhD-d.
Kérdező, nem létezik negatív kalória viszont a gyümölcstől lehetetlen elhízni.Ha nekem nem sikerül napi 4ezer kalória körül akkor neked sem fog. :D
Tápos, szerintem menj és bújj el az elméleteid mögé, én inkább a gyakorlatban hiszek.
Utolsó, ne legyél ennyire buta.
Ha csak a "gyakorlatnak" (valójában a jelentéktelen, semmit mondó szubjektív tapasztalataidnak) hiszel, akkor 1. abban kell hinned, hogy a Föld lapos, elhiszed hogy a politikusok érted dolgoznak, hogy a gyógyszerekkel egészséges leszel..
Attól, hogy még, a fiatal és erős szervezetedben nem okoztál látványos károkat a mostani életmódoddal, komolyan azt hiszed hogy jól csinálsz mindent? Hogy jó a rengeteg kalória fogyasztás, az állandó gyümölcsevés? Nem vitatkozni szeretnék most, csak észrevetetném veled, hogy nem tudsz mindent a saját bőrödön kipróbálni! Egy 40 éves alkoholista is lehet egészséges, viszonylag. És akkor elfogadnád az érvét, hogy napi 2 liter bor teljesen jó az embernek? Hagyjuk már, ezt te sem gondolod komolyan..
Létezik olyan hogy tudomány, valamivel hitelesebb mint a személyes kis észrevételeid, ebben egyezzünk ki.
Amit akarsz. :)
Ki ki ki akar lövöldözni? Én is akarook!
Apropó, lehet nálam nagy kés? hmm? :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!