Aki lefogyott, annak megváltozott az öltözködése a fogyás után?
Hát 12 éves voltam amikor lefogytam, így visszatértem a 9 éves koromban hordott ruhákhoz, de aztán azok is nagyok lettek, így kénytelen voltam venni új ruhát 14 évesen. Na, akkor elkezdett kialakulni a stílusom, ami mai napig tart.
De Anyának, az örök fogyókúrázónak, pl külön szekrénysorai vannak méretek szerint, mert félévente változik a súlya. Van 36-os, 38-as, és 40-es szekrénysor:D De egyébként mindegyik ugyanaz a stílus. Elegáns, nőies, és gyönyörű. amiket 20 évesen viselt, azok is pont ilyenek.
Egy kicsit igen. Mindenből újat kellett vennem, mert túl sokat fogytam ahhoz, hogy a régit felvegyem...
Kicsit bátrabban válogatok már, szeretem a szűkebb fazonú nadrágokat (eddig ilyeneket nem mertem sosem felvenni), rövidnadrágokat (az egészen rövideket is - ezeket persze nem munkába), rövidebb szoknyákat.
A felsőkben nem változott az ízlésem, csak a méret miatt kellett új.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!