Ha fogyok a mellemmel mi lesz? Tacskó?
Figyelt kérdés
az újságban olvastam hogy ha sokat fogyok (7-10kilo) akkor a mellem olyan lesz mint egy tacskó füle és ilyen csíkok lesznek rajta. még csak 14 vagyok de érdekel... októbertől fogok elkezdeni edzeni mit csináljak hogy ne legyen olyan?2012. szept. 27. 16:47
1/9 anonim válasza:
Ha most szépek a melleid, akkor 14 évesen nem valószínű, hogy megereszkedik.
Semmiképp se fogyj gyorsan, azzal nő az esélye, de annyira fiatal vagy, hogy szerintem nem lehet gond.
2/9 anonim válasza:
Lassan fogyj és rendszeresen sportolj, hogy rugalmas legyen a bőröd, bírja követni az alakváltozásodat.
3/9 A kérdező kommentje:
hát úgy lesz hogy heti 4-5ször fogok járni és figyelni fogok az étrendemre és úgy akarok minimum 7 kilót leadni 2-3 hónap alatt.
2012. szept. 27. 17:06
4/9 anonim válasza:
2-3 hónap alatt kb. 7 kg gyors fogyásnak számít. Ekkora súly leadásának tervezz fél évet. Így sokkal biztosabban megmarad az elért eredmény:)!
5/9 anonim válasza:
"2-3 hónap alatt kb. 7 kg gyors fogyásnak számít. Ekkora súly leadásának tervezz fél évet. Így sokkal biztosabban megmarad az elért eredmény:)!"
Heti 1 kiló mínusz még tök normális, fogjátok már fel.
6/9 anonim válasza:
Aha, én meg kipróbáltam, és tapasztalatból írom, hogy gyors. MINDIG visszaszedtem a leadott kilókat, amíg ilyen rapid módon adtam le azokat. Aztán szépen áttértem egy olyan ÉLETMÓDra, amivel nemcsak súlyt vesztettem LASSAN, hanem meg is tartottam a kitűzött "álomsúlyt", immár 15 éve!
7/9 anonim válasza:
Nem kéne.. minden nap kenyéren, szénhidráton élnetek. Legalább pár hetet adjatok a testeteknek, amit folytonos keményítő-cukor özön, glutén és tejfehérje nélkül töltötök!
Meglenne az eredménye. A 14 éves kérdezőnek is.
8/9 anonim válasza:
igen..:S
én is lefogytam és tényleg olyan lett...:S
előtte jó nagy volt aztán most lóg:S
165 cm.
59 kiló vagyok
(67.ről fogytam le)
9/9 anonim válasza:
én 3 év alatt adtam le 10 kg-ot, egy kicsit kisebbek lettek (85C-ről 80C lett), de egyáltalán nem lógnak. a 7 kg-odra szánj sok időt. lehet, hogy nem lesz 3 hónap múlva nagy eredmény, de inkább tartson 1 évig a fogyásod, mint hogy életed végéig bánd, hogy tacskófület csináltál a melleidből!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!