Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Keményen edzek mégsem fogyók,...

Keményen edzek mégsem fogyók, mi lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 18 éves lány vagyok, az évek során megszabadultam 25 kgtól, de visszajött 5 kg.

Két hónapja elkezdtem keményen edzeni, hogy lemenjen az az 5 kg, de még híztam is.

Nem eszem édességet, nem eszek sokat, hat után nem eszek, 4 litert iszom, napi 2 órát szobabiciklizem. Többet mutat a mérleg, mint anno, de a ruháim pont ugyanúgy passzolnak, ergo vékonyabb se lettem az izomtól. Mi lehet, mit tegyek? Túl sokat a heti 5x 2 óra bicikli? Vagy mi lehet?

2012. aug. 27. 19:17
 1/9 A kérdező kommentje:
*fogyok, bocsi gépelési hiba
2012. aug. 27. 19:18
 2/9 anonim válasza:
45%
Ez nálam sem meglepő dolog :( Énis sokat fogytam egy olyan 3 év leforgása alatt.Nemrég megint elkezdtem tornázni, fél évig keményen edzettem mindenféle aerobik meg fitness stb,és semmi :( Feladtam aztán ennyi.. És előtte nem is edzéstől fogytam le kb 10 kilót,hanem csak ugy lement
2012. aug. 27. 19:24
 3/9 anonim ***** válasza:

Ne a kilókat számold, hanem a centiket.

Izmosodsz, az izomsejt nehezebb, mit a zsírsejt.

4/9 anonim válasza:
Ja, és még annyit hogy a mérleg megutáltatta velem a tornát :)
 5/9 Krisz85 ***** válasza:
Nem eszem édességet, nem eszek sokat, hat után nem eszek--------->, 4 litert iszom, napi 2 órát szobabiciklizem.
2012. aug. 27. 21:52
 6/9 Krisz85 ***** válasza:

bocs rányomtam az ENTER-re :D szóval ott követted el a hibát, hogy 6 után nem eszel? miért, vége a napnak?! a testednek nem kell tápanyag, vagy 7 kor már fekszel aludni, mert akkor nem szóltam. Jó lenne ha az a 4 liter lenne inkább 5 , 5x kéne enn iés a kaját mérni kéne, milyen intenzitással szobabringázol? pulzus? elégetett kalória?

priviben is írhatsz.

2012. aug. 27. 21:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Túl sok a bicikli, ne mennyiséget, hanem minőséget csinálj!

Heti 3 intervallum edzés és mellé 2-3 súlyzós (jellegű) edzés sokkal többet ér.

És egyél este 6 után is, csak ne plusz adagot, hanem a napi kaja mennyiségét eggyel többfelé elosztva.

2012. aug. 27. 22:17
 8/9 anonim ***** válasza:

nincs meg a folyamatos tápanyag bevitel,és belassítottad az anyagcseréd a 6 utáni butasággal.

meg persze a kalóriadeficit is hiányozhat,vagyis sok a szénhidrát.

2012. aug. 27. 23:18
 9/9 anonim ***** válasza:

a sportolás nem egyenlő a fogyással. ha sportolsz, a sporthoz adaptálódni kezd a tested. biciklizéshez nem kell alacsony testsúly, viszont sok raktározott glikogén kell. a glikogén vizet tart vissza a szervezetben, ezért nőhet a súlyod.

de ez nem rossz. senkit nem érdekelnek a kilók. az számít, hogy nézel ki, és a sportos csajok néznek ki a legjobban.

2012. aug. 28. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!