Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet az, hogy zabálok,...

Hogy lehet az, hogy zabálok, mégsem hízok?

Figyelt kérdés

2 éve életmódot váltottam, 1200 kcal naponta (sok fehérje, kevés, jó minőségű ch), heti legalább 3x40 perc szobabicikli.

Fogytam is egész sokat.

Ezen a nyáron elegem lett, és amióta vége a sulinak, zabálok. Napi 2000 kcal-t simán megeszek, emellett tartom a heti 3x40 perc biciklizést.

És még 1 dkg-t sem híztam, sőt, még centiben sem! Ez hogy lehet?

2012. aug. 8. 19:20
 1/5 A kérdező kommentje:
Pl ma reggelire megettem kb 150 g fehérkenyeret, piritósként fokhagymával, ebédre egyedül benyomtam egy 32 cm-es gombás-sonkás pizzát, és a vacsi még vár rám.. :DD
2012. aug. 8. 19:24
 2/5 anonim ***** válasza:
amit leírtál nem tűnik zabálásnak, legalábbis nekem az alap kajabevitelem is több.
2012. aug. 8. 19:42
 3/5 anonim ***** válasza:

imádkozz érte, hogy én is így járjak, miután elegem lesz!!! :DDD

Amúgy azért, mivel a kardiótól is felgyorsul az anyagcseréd, meg ha izmosabb vagy, gyorsabb az anyagcseréd.

2012. aug. 8. 19:51
 4/5 anonim ***** válasza:
2000 kalória még nem sok talán 6-7 ezerre már mondhatni,hogy sok
2012. aug. 8. 20:00
 5/5 anonim ***** válasza:
mi még úgy tanultuk, hogy 2000 kcal az átlagos napi kalóriamennyiség egy embernek, szóval ez teljesen normális, és nem nevezhető zabálásnak, ezért sem hízol. talán csak azért érzed soknak, mert a fogyókúra alatt kevesebbet ettél. meg álltalában a hőség miatt az embernek kisebb az éhségérzete és hamarabb telítődik.
2012. aug. 8. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!