Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki már sokat fogyott, kb 20...

Aki már sokat fogyott, kb 20 kg fölött, valamiben megváltozott az élete? Ha igen, akkor miben? :-)

Figyelt kérdés
Én arról álmodozok hogy sikerül vissza nyernem a régi formám, és minimum 23-25 kg-ot lefogyok. Eddig -12,5nél járok...
2011. jún. 17. 21:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

"Nem kelek mindennap hátfájással, derékfájással, nem fájnak az izületeim, nem izzadok annyira, mint egy ló, és nem vagyok olyan büdös, mint egy oroszlán, sokkal fittebbnek és energikusabbnak érzem magam, nem okoz gondot egy hosszú séta, könnyebben találok magamra ruhákat"

Több, mint 50 kilót fogyott az illető.

2011. jún. 17. 21:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
közel 30 kiló minusz - nem izzadok, nem fulladok, nem vagyok állandóan fáradt, van önbizalmam, szinte meg sem kell szólalnom ahhoz hogy felszedjem a legjobb nőket és még sorolhatnám... miben változott meg az életem? hát mindenben.
2011. jún. 17. 21:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

én 25 kg-t fogytam és már visszafordulnak utánam a fiúk :P :$

18/L

2011. jún. 17. 21:44
 4/10 A kérdező kommentje:

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:38

Jól hangzik :).

Milyen magas vagy , és hány kg? :)

2011. jún. 17. 21:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

21:38 vagyok

180cm 78kg sportos alkat (már) :D

2011. jún. 17. 21:49
 6/10 A kérdező kommentje:

Én 176/85 , minimum egy tizest még lekell adjak .

Mennyi idő alatt fogytál közel 30 kg-ot?Hetente hány alkalommal,mit, és mennyi időt mozogtál ? :D

És Gratulálok a fogyásodhoz :)

2011. jún. 17. 21:53
 7/10 A kérdező kommentje:
Bocsi a sok kérdésért , de olyan jó olvasni ezeket a sikereket, és még több erőt gyűjtök így :)
2011. jún. 17. 21:56
 8/10 tetro ***** válasza:
100%
én 32kilót fogytam. három hónap alatt. öt kiló visszajött belőle aztán. napi 800-900 kalóriát ettem, nagyon odafigyelve rá, hogy mindenféle tápanyagot vigyek be, és a 2-3x ittam a normális folyadék igényemnek (tea, víz). kb napi két órát mozogtam. futás (az elején csak poroszkálás :D), konditerem, úszás-szauna, ugrókötél, taposógép. meg autó helyett bicikli, görkori. nagyjából ennyi. azóta mondjuk sportolok heti 2-4 alkalommal, és teljesen másképp eszem mint előtte. kb tízszer annyit főzök mondjuk mint anno. hmm, mi van még. ja, ahová tudok biciklivel járok, és elég határozott tempóval közlekedek.
2011. jún. 17. 22:00
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú idő kb 2 év volt mire elértem (tartós mivel már évek óta ennyi a súlyom pedig már abbahagytam az edzést) de az is igaz hogy nem feltétlenül a fogyás volt a célom hanem hogy a zsírpárnák helyett mindenhol szép izmok legyenek és ez sikerült is rengeteget futottam minden nap ahogy időm engedte valamikor csak 3km-t de valamikor 10et is. Mellette konditerembe is jártam heti 3 alkalommal. A poén az volt hogy az étkezésemre abszolút nem figyeltem ugyanúgy jártam a mekibe meg minden csak tudtam hogy ha megeszek egy big mac menüt akkor másnap jöhet a 10km futás :D szóval az egész az elhatározáson és a kitartáson múlik és kombinálni kell az edzésmódokat és soha nem szabad sanyargatni magad. Amit megkívánsz edd meg legyen akár egy zsíros kenyér vagy egy csoki. 24/f
2011. jún. 17. 22:05
 10/10 A kérdező kommentje:

oké:) Köszi. ezek a történetek újabb löketet adtak hogy folytassam, már szinte majdnem feladtam.

Mégegyszer köszönöm nektek :)

2011. jún. 17. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!