Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Dohányos lányok! Megváltozott...

Dohányos lányok! Megváltozott az alakotok?

Figyelt kérdés

Megváltozott az alakotok a dohányzás alatt?

Nem a leszokás utánra gondolok..

2010. okt. 3. 23:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha arra gondolsz segit e vékonynak maradni,nem.
2010. okt. 3. 23:40
 2/7 A kérdező kommentje:

nem feltétlen erre gondoltam. csak olvastam sokmindet. azt is hogy hasra hizlal, azt is hogy van aki fogyott tőle, és csak kíváncsi lennék a tapasztalatokra.

én sem vettem észre változást magamon

2010. okt. 3. 23:46
 3/7 anonim ***** válasza:
46%

Bár én fiú vagyok, de...

14 évesen kezdtem el cigizni rendszeresen napi fél doboz általában, 90 kg voltam, most 20 vagyok mindig cigizem, ugyanúgy táplálkozom és 65 kg vagyok... szerintem a cigi kellően benne volt.

2010. okt. 4. 00:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Utolsó: Vagy csak szimplán fejéődtél és a növekedési hormon ledarálta a fölösleget. ;)
2010. okt. 4. 02:02
 5/7 anonim ***** válasza:
ma reggel halt meg a barátom anyja tüdőrákban, ennyit tudok hozzáfűzni. Azt hiszem én leszokom a dohányzásról.
2010. okt. 4. 06:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen! Rám rakódott 5-6 kiló plusz súly, de ez a "veszteség" eltörpül amellett amit a leszokással nyertem, úgyhogy emiatt nem bánkódom! :)
2010. okt. 4. 07:16
 7/7 anonim válasza:
Én 14 éves korom óta dohányzom, most 38 éves vagyok. mindig is kövér gyerek voltam, ezért szoktam rá a cigire, és mert elhittem az olyan hülyeségeket, hogy a dohányzás karcsúsít. 4 éve 135 kg voltam, ennyit a karcsúsító hatásról. Akaraterővel, és életmódváltással lefogytam 45 kg-ot. De a köhögés, a sípoló tüdő, a viszerek, és a cigaretta rengeteg hátránya megmaradt. Nem beszélve arról, hogy borzalmasan drága. Sajnos nem tudok leszokni, bár azt hiszem nem is akarok.
2010. okt. 6. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!