Akik gyorsan szedtetek föl sok kilót - változott valamiben az egészségetek?
Csak mert nekem most egy csomó probléma előjött, ami tulajdonképpen a nemrég felszedett 20 kiló számlájára írható. De még soha nem hallottam, hogy aki hízott, ilyen dolgokról beszélt volna.
Pl. lábfájás, izzadás, gyakori hányinger, főleg evés után, "fáj", feszül a bőröm sokszor, ilyesmik.
Pedig több dolog logikus: pl. izületi fájdalmak a nagyobb megterhelés (súly) miatt, izzadás, előbb kifullad az ember.
Szerintem ha hirtelen szeded fel, nyilvánvalóbb a változás, mert hirtelen jönnek a tünetek is. Ha csak apránként, az ember legyint, nem tudja, mitől van és hozzászokik, hogy fáj a térde.
Én pár éve 72 kilóra híztam a 168 cm-hez, már ettől észrevettem, hogy nehezebben megyek a lépcsőn (a negyediken dolgoztam, naponta többször kellett felmenni-lemenni), nem vagyok elég fürge, hamar kifáradok. Le is fogytam 65 kilóra, sokkal jobb. 65-67 kilót bír a szervezetem. Ez van. :)
Kb 1 év alatt szedtem fel 9-10 kilót.Erősebb,fittebb lettem.
A konditeremben mindenki azt hitte,hogy szteroidokkal értem el a látványos fejlődést,pedig csak elkezdtem tudatosan enni.Kb ennyit számít a jó kajálás az edzésben 80% minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!