Szedtetek már hashajtót fogyáshoz?
Sehogy...
Ne tedd, mert nagyon könnyen kiszáradhatsz. Pár napos ilyen kúra nagyon súlyos tápanyag hiányt okoz. A hashajtó egészséges bélműködés esetén erős hasmenést okoz, és nem fog felszívódni se a folyadék, se a vitaminok/tápanyagok.
Mozogj inkább, egészségesebb.
A férjem már szedett... :((
Sajnos hiába győzködtem, nem hatott.
Olyan következménye lett, ami 1 év után sem állt helyre.
Teljesen felborult az anyagcseréje és szinte alig van vmennyi széklete :(
Semmit nem is fogyott amúgy...
Szerintem ne ilyen szélsőséges dolgokkal próbálkozz.
Inkább nézd meg a [link] weboldalt és onnan szedj ötletet.
Vagy ha esetleg ott nem találnál, akkor nézd meg több helyen is.
A zöld tea nem okoz hasmenést. Én csak azt iszom, ha ez így volna, valszeg már nem is élnék. :P Csatlakozom az előttem szólóhoz, irány a doki!
A kérdezőnek: hashajtót szedni a fogyáshoz sem testileg, sem lelkileg nem egészséges dolog. A bulímia tipikus tünete. Próbálj valami inkább kevésbé drasztikus dolgot!
Én szedtem már, de akkor éretlen tini voltam. Meg is lett az eredménye...
A hashajtó abbahagyása után, hónapokig nem volt normális székletem, vitaminhiányom lett (nem szívódott fel rendesen), pedig sok rostos ételt, gyümölcsöt fogyasztottam, sok folyadékot ittam.
És mondanom sem kell ettől nem lehet fogyni, mert a zsírt nem tünteti el, csak a kaját üríti a szervezeted, így mérleg szerint könnyebb leszel, meg esetleg a hasad laposabb lesz, mert a beleid kiürülnek, de a zsír ottmarad.
"05:06os vagyok. es ha elmegyek a dokihoz megis mit mondjsk??es ezt hogyan tudna megvizsgalni. nekem a zoldtea hasmenest okozott..lehet h masnal nem de nalam igen....
"
mit mondanál? azt, hogy fél évig hasmenésed volt és azóta is fogysz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!