Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szedtetek már hashajtót...

Szedtetek már hashajtót fogyáshoz?

Figyelt kérdés
Melyiket? Mennyire hatott? Hogy kell szedni?
2010. okt. 29. 23:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy...

Ne tedd, mert nagyon könnyen kiszáradhatsz. Pár napos ilyen kúra nagyon súlyos tápanyag hiányt okoz. A hashajtó egészséges bélműködés esetén erős hasmenést okoz, és nem fog felszívódni se a folyadék, se a vitaminok/tápanyagok.

Mozogj inkább, egészségesebb.

2010. okt. 29. 23:22
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

A férjem már szedett... :((

Sajnos hiába győzködtem, nem hatott.

Olyan következménye lett, ami 1 év után sem állt helyre.

Teljesen felborult az anyagcseréje és szinte alig van vmennyi széklete :(

Semmit nem is fogyott amúgy...

2010. okt. 29. 23:36
 3/14 Androuking válasza:

Szerintem ne ilyen szélsőséges dolgokkal próbálkozz.

Inkább nézd meg a [link] weboldalt és onnan szedj ötletet.

Vagy ha esetleg ott nem találnál, akkor nézd meg több helyen is.

2010. okt. 30. 01:45
 4/14 anonim ***** válasza:
sajnos enis probaltam. en a zold teat ittam ami eleg szep hasmenest okozott. fogytam is de tuti nem zsirbol csak kgbe. zsirbol esetleg csak minimalisan mert en fel evig csinaltam naponta. a vegen amikor mar ugy voltam h a hazbol is alig mertem kimozdulni mert barmikor utolerhetett a hasmenes rajottem hogy nem eri meg.nehez volt abba hagyni. szenvedtem is rendesen. eleinte kb egy hetig nem volt kaki. utanna meg mar enni sem tudtam mert annyira fajt a hasam. mostmar ez szerencsere hejre allt. es az az erdekes h amiota nem hashajtozok tobbet fogytam mint eddig. pedig most is naggyabol ugyanugy elek kajalok meg minden. de az tuti h nem erte meg a sok szenvedest. inlabb haggyd es probalj egeszsegesen elni. jobban megeri es latvanyosabb az eredmeny is.
2010. okt. 30. 05:06
 5/14 anonim ***** válasza:
utolsó vizsgáltasd ki magad, valószínűleg azért fogysz, mert maradandó kárt okozott a sok hasmenés a bélrendszeredben
2010. okt. 30. 05:59
 6/14 anonim ***** válasza:

A zöld tea nem okoz hasmenést. Én csak azt iszom, ha ez így volna, valszeg már nem is élnék. :P Csatlakozom az előttem szólóhoz, irány a doki!

A kérdezőnek: hashajtót szedni a fogyáshoz sem testileg, sem lelkileg nem egészséges dolog. A bulímia tipikus tünete. Próbálj valami inkább kevésbé drasztikus dolgot!

2010. okt. 30. 08:52
 7/14 anonim ***** válasza:
Tönkre teszi a bélbolyhokat, aztán nézheted mi szívódik fel az életfunkciókhoz. Én sajnos lisztérzékeny vagyok, bizony sok vitaminnal kell pótolnom a táplálékban szereplő nyomelemeket és vitaminokat. Vigyázz magadra, amíg nem késő.
2010. okt. 30. 09:38
 8/14 anonim ***** válasza:
05:06os vagyok. es ha elmegyek a dokihoz megis mit mondjsk??es ezt hogyan tudna megvizsgalni. nekem a zoldtea hasmenest okozott..lehet h masnal nem de nalam igen....
2010. okt. 30. 15:05
 9/14 anonim ***** válasza:

Én szedtem már, de akkor éretlen tini voltam. Meg is lett az eredménye...

A hashajtó abbahagyása után, hónapokig nem volt normális székletem, vitaminhiányom lett (nem szívódott fel rendesen), pedig sok rostos ételt, gyümölcsöt fogyasztottam, sok folyadékot ittam.

És mondanom sem kell ettől nem lehet fogyni, mert a zsírt nem tünteti el, csak a kaját üríti a szervezeted, így mérleg szerint könnyebb leszel, meg esetleg a hasad laposabb lesz, mert a beleid kiürülnek, de a zsír ottmarad.

2010. okt. 30. 16:23
 10/14 anonim ***** válasza:

"05:06os vagyok. es ha elmegyek a dokihoz megis mit mondjsk??es ezt hogyan tudna megvizsgalni. nekem a zoldtea hasmenest okozott..lehet h masnal nem de nalam igen....

"

mit mondanál? azt, hogy fél évig hasmenésed volt és azóta is fogysz....

2010. okt. 30. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!