Szedtetek már hashajtót fogyáshoz?
köszönöm a válaszokat!
hetente egyszer sem szedhetek? azis elég káros lenne?
Kedves kérdező! Hashajtót szedni hetente egyszer is káros. Azt hiszem, az eddigi válaszokból elég egyértelműen kiderült, hogy ezzel rövid idő alatt is egy életre tönkrevághatod a szervezeted. Felteszem, néhány évtizedet még azért szeretnél itt leélni, és nem akarsz közben sem állandóan orvoshoz járni, sem rákot, sem művi végbélkivezetést kapni, mert hashajtózással gajra vágtad az emésztőrendszered.
Természetesen ha te csak alibiből tetted föl a kérdést, és már előre eldöntötted, hogy mondhat akárki akármit, te akkor is hashajtót fogsz szedni, ám tedd.
Részemről csak jó szerencsét tudok kívánni neked a továbbiakhoz.
Szia, nem tudom milyen régi ez a topik, de leírom a tapasztalatom.
33éves nő vagyok. Jojo fogyizó. 18évesen 105kg-185cm. Tehát mindig is kövér voltam.
évekig fogyókúráztam, sikerrel, vagy sikertelenül.
Elkezdtem egyszer egy phenoptalein-es fogyókúrát, persze senki nem tudott róla a környezetemből. Le is fogytam 75re. 75kilósan apám azt kérdezte, hogy látott-e orvos mert ugy nézek ki mint egy végstádiumos daganatos.
mondanom sem kell hogy napi 3*5ször ment a hasam, erős görcsökkel. Alig ettem és mellette fizikai melóm volt. (20éves voltam) ezt csináltam 3 hónapig, vagy 4ig.
Nem csinálnám többet. A folyamatos már elnézést fosás kiborító. Amellett hogy miután abbahagytam, minden visszajött.
Igy felnőtten, már nem jutna eszembe többet ilyet csinálni.
Én pl a 90 napos diétával szintén fogytam kb ugyanennyit.
Most is készülök a fogyira, szülés után vagyok. rámfér.
saját magamból kiindulva a lustaság, nagy zabálások, kényelmesség az ellenfeled.
Elkell határozni és végigcsinálni. Kitartás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!