Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha ettem 2 ilyen sajtos-tejföl...

Ha ettem 2 ilyen sajtos-tejfölös kiflit, és bevettem egy hashajtót azzal "kompenzálhatom"? :/

Figyelt kérdés

Egyébként csak folyadékokat ettem/ittam ma... :X

Hülyék ne válaszoljanak, tudom, hogy egészségtelen.

18L

2011. jan. 15. 19:22
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
te vagy a hulye
2011. jan. 15. 19:26
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

mivel a kaja 4-5 órát is benned emésztődik alapból nem hatna rá a hashajó,mivel az a szorulást szünteti meg.

és mért gondolod azt,hogyha ki... akkor nem is dolgozta fel a szervezeted?

keress fel egy pszichológust sürgősen.

(egy volt anorexiás)

2011. jan. 15. 19:30
 3/23 A kérdező kommentje:
mondom, nem érdekel a válaszotok :D ennyire gyp-sek vagytok? normális választ valaki, aki tapasztalt? :/
2011. jan. 15. 19:30
 4/23 A kérdező kommentje:

19:30 jártam már pszichológushoz, semmit se használt. mivel elötte is titkoltam..pánikroham miatt vittek el akkor még.

még csak 1-et ettem abbol a kifliböl, ha azt irtátok volna hogy kijön, akkor megeszem a másikat is...de igy inkább nem.

köszönöm a válaszodat.

2011. jan. 15. 19:32
 5/23 anonim ***** válasza:
a gyp-s az te vagy már bocs. ha annyira lelkiismertefurdalásod van menj ki futni 2 órát.
2011. jan. 15. 19:40
 6/23 anonim ***** válasza:

Tényleg te vagy a gyp-s, de azért mondok valamit.

A hashajtó felgyorsítja a bélműködésedet, szóval először a beleid ürülnek ki, nem az a kaja, ami még a gyomrodban van.

Ha sokszor hashajtózod magad, felgyorsul minden, ugyanúgy felszívódik a kaja, a szénhidrát, MINDEN, az távozik a beledből, ami amúgy is kijött volna 1-2 nap múlva.

Talán nem ártana tisztában lenni 18 évesen a tested működésével kicsilány :)

Ha nem vízen élnél, akkor belefér 2 sajtos kifli, de hát aki ilyen buta, és így fogyózik, azon tényleg meglátszik a 2 sajtos kifli :)

2011. jan. 15. 19:52
 7/23 A kérdező kommentje:
300 felülést megfogok csinálni, az csak eltünteti "kicsilány" ...
2011. jan. 15. 19:55
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Kicsilány! :)

Erre csak annyit mondok, hogy a felülés semmit sem ér zsírégetés szempontjából :))

Tudod mit mondok még neked? Hogy ne akarj okosnak tűnni, mikor még az alapvető dolgokkal se vagy tisztába.

Volt neked biológia órád, vagy akkor is koplaltál, és az agyad nem fogott semmit? Mert tudod, a szénhidrát SZÜKSÉGES, azzal működik az agy... :) De látom te nem fogyasztottál belőle eleget.. :D

2011. jan. 15. 19:57
 9/23 anonim ***** válasza:
nagyon gusztustalanok az ilyen fosatós ribik..
2011. jan. 15. 19:57
 10/23 anonim ***** válasza:

Inkább csak lusta ribi! :D

Képzeld, ha szexel valakivel, milyen fadarab lehet :D

Nincs energiája, se semmi izma, a teste plöttyedt, mer ugye nem zsírból fogy... :D

2011. jan. 15. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!