Kompenzálhatom a mai étkezésem ha holnap víznapot tartok?
Ugyan nem ettem lisztes, cukros dolgokat, viszont azokból rengeteget ettem amik a diétám alapját képzik. Szóval a mai ételmennyiségem: 200g zsírszegény joghurt, 25dkg trapista sajt, 10dkg zsírszegény túró, 30 dkg light mozzarella sajt, fél liter tej, fél csomag korpovit keksz, fél uborka, 20dkg aszalt szilva, 20dkg csirkemell, 20 dkg natúr dió és mogyoró, 1db kivi.
Gondolom mondanom sem kell, hogy olyan hasmenésem volt, hogy nem nagyon mozdultam ki a lakásból...
Tudom, hogy elég sokat ettem, hiába nem eszek lisztes, cukros dolgokat, a mennyiségre is oda kellene figyelni. 2 hét alatt most fordult ez először elő, nem is szeretnék belőle rendszert.
Szóval érdemes lenne holnap víznapot tartanom?
Kifejtenétek bővebben?
Kb. 5x annyit ettem, mint ami például Rubint Réka videójának egyik mintaétrendjében szerepel.....
Nem okoskodni akarok, de ehelyett a sok nyers "fogyis" dolog helyett inkább hasznosabb vagy célravezetőbb lenne főzeléket enni a hússal, meg reggelire zsemlét a sajttal. Szerintem azért zabbantottál benni ennyi kaját, mert mint az előttem lévő már jól megírta kiéheztetted magad korábban, és ami nagyon fontos nem ettől főtt kaját.
Sülthal párolt rizzsel ebédre? Tuti nem kívánnád meg utána a fél kiló túrót.
Szerintem se igyál csak vizet, az hülyeség. Egyél főtt kaját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!