Nagyon gáz volt a tegnapi étkezésem?
Hízókúrán vagyok,de ez a tegnapi nap nem sikerült valami jól egyéb okok miatt amit nem szeretnék most részletezni,légyszi ne szidjatok érte,tudom....
Szóval tegnapi
Reggelim az sajnos kimaradt,csak teát ittam, 3 óra körül megettem egy óriási(kb 30cm-es) bagettet vajjal szalámival,paradicsommal,mindezt nagyon jó étvággyal,utána megettem 5db málnás pilóta piskótatallért aztán egy csokis Danettet aztán megint kb 5 db pilótát utána megettem egy vaníliás csokis jégkrémet
Vacsira 1 almát ettem utána pedig...kókuszgolyót.. az is volt vagy 10 db(kisebb)
Na szóval szerintetek ez nagyon gáz így egy napra??
A mai napom már nem lesz ilyen,mert most reggelinek már betoltam 3db kókuszgolyót:) Amúgy házi.
Hát... ha hízókúrán vagy akkor nem akkora baj. Inkább a pilóták helyett is ettél volna házi készítésű sütit. Bár
még hízókúra mellett is lehet, hogy egy kicsit sok volt a szénhidrát. Az oké, hogy hízni akarsz, csak mellette nehogy cukorbeteggé is válj. De ha nem minden napod ilyen, akkor ne aggódj.
Gyümölcsöt és paradicsomot ettél, ez oké. Húsféle csak az a szalámi volt? ez egy kicsit kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!