Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon gáz volt a tegnapi...

Nagyon gáz volt a tegnapi étkezésem?

Figyelt kérdés

Hízókúrán vagyok,de ez a tegnapi nap nem sikerült valami jól egyéb okok miatt amit nem szeretnék most részletezni,légyszi ne szidjatok érte,tudom....

Szóval tegnapi

Reggelim az sajnos kimaradt,csak teát ittam, 3 óra körül megettem egy óriási(kb 30cm-es) bagettet vajjal szalámival,paradicsommal,mindezt nagyon jó étvággyal,utána megettem 5db málnás pilóta piskótatallért aztán egy csokis Danettet aztán megint kb 5 db pilótát utána megettem egy vaníliás csokis jégkrémet

Vacsira 1 almát ettem utána pedig...kókuszgolyót.. az is volt vagy 10 db(kisebb)

Na szóval szerintetek ez nagyon gáz így egy napra??

A mai napom már nem lesz ilyen,mert most reggelinek már betoltam 3db kókuszgolyót:) Amúgy házi.

2011. szept. 17. 08:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, mert szinte csak szemetet eszel. Attól még, hogy gyarapodni szeretnél, normális ételeket is lehet enni, és mondjuk sportolni sem árt.
2011. szept. 17. 08:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát... ha hízókúrán vagy akkor nem akkora baj. Inkább a pilóták helyett is ettél volna házi készítésű sütit. Bár

még hízókúra mellett is lehet, hogy egy kicsit sok volt a szénhidrát. Az oké, hogy hízni akarsz, csak mellette nehogy cukorbeteggé is válj. De ha nem minden napod ilyen, akkor ne aggódj.

Gyümölcsöt és paradicsomot ettél, ez oké. Húsféle csak az a szalámi volt? ez egy kicsit kevés.

2011. szept. 17. 08:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen tudom,a tegnapi napom egy rohanás volt,máskor mindig van rendes étel. Most már pl. fő a bableves füstölt oldalassal és gofri lesz mellé eperlekvárral:) Nem minden napom ilyen,de sajnos ez most ilyenre sikerült,tudom,hogy egy kicsit sok a szénhidrát..amikor a pilótákat ettem még nem volt kész a kókuszgolyó.De persze ezek mellett mozgok is.
2011. szept. 17. 08:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem egészségtelen ételekkel kell magad tömni hanem sportolni kell, izmot építeni. Formásabb leszel és a mérleg is többet mutat majd.
2011. szept. 17. 08:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy napnak nem volt olyan szörnyű, csak ne mindig :)
2011. szept. 17. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!