A mai étkezésem belefért a fogyôkùràba? Kb hány kcal? (fontos, bővebben lent)
Reggeli:2 tk kis szelet kenyér,2szelet sonka,3kisméretű paradicsom
tìzòrai:2 korpovit lekesz,1/2 liter meggyes joghurtital
ebéd:(sulis kaja)4 kanàl leves,kis adag nudli egy teáskanàlnyi cukorral
Ebéd utàn:1 banàn,1 müzlis zàlnyi tej vegYes gabonapehellyel
vacsora:1 tál tejbedara,5dkg pulyka hùs 2 répàval,1/4 liter barackos johhurtital
Egyébként 167 cm vagyok és 63 kg
Utolsó, lehet nyomni a smile-ket, de kihagyni a vacsorát a legnagyobb baromság, éhezők szokták így csinálni (mivel nincsen választásuk) és ajánlani ezt az idiótaságot úgy vélem felér a mai eretnek egyházak "hittérítésével". alaptalan és káros.
Neked is javaslom, hogy gondold át újra az étrendedet, és bár a saját életed a Te döntésed, de másokat ne biztass direkt egészségtelen táplálkozásra, még ha ezzel csak segíteni szeretnél is!
Köszönöm, Aczél.
Nemtudom te hogy vagy vele Aczel, lehet eszel 6utan en nem szoktam ..es orvosom is ajanlotta mert h gyenge a majam es jobb ha pihentetem es nem dolgozik.
Amugy meg 6utan csk hizol, ha csak nem mozogsz este 11ig.. en mozgok de ugysem eszem. Mindenki ugy csinalja ahogy akarja nekem bejott a 6utan nem eves.
1. egy betegség az személyre szabott, ezt nem tudhattam.
2. ezt leszámítva senkinek sem jött be. a szervezetnek fehéjeszükséglete van este is, éjjel regenerációs, felépítő folyamatok zajlanak, és ehhez kellenek este is tápanyagok. hízás meg nem este történik, raktárakat egész nap töltheti és merítheti a szervezet. általános energiamérlegtől függ.
este minimum fehérje kell, ha valaki beteg, éhező, nincs szája ezek a szükségen nem változtatnak, sajnos a körülmények gyakran nehezítik az életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!