Ha hashajtót szedek, az mennyit segít a fogyásban, és mennyi idő után?
Helló,
Szóval, nekem nincs sok időm edzésre(nem csak mondom,meg lustaság tényleg alig lenne időm,egész nap elfoglalt vagyok,este meg már hulla fáradt.)
Viszont fogynom kéne minél hamarabb min.8 kilót kb.
arra gondoltam hashajtót szednék,emellett most is diétázom,amikor az időm engedi edzem egy fél órát kb.,
De hallottam arról h a gyomrom ki fog készülni(ez mennyire igaz..?),max.2 hétig szedném ,ez érne valamit??
Volt aki hashajtóval fogyott?Tapasztalatok?
Hát látom te sem voltál ötös biológiából.
Hashajtót szeded 2 hétig, jupí. Minden átszalad rajtad, rohangálsz a retyóra, rosszabb esetben súlyosan kiszáradsz.
Ha vesztesz, maximum vizet vesztesz, meg egy darabot az immunrendszeredből.
Reggel eddz.
Kevesebbet egyél, mint amennyit elégetsz. Ez a nagy titok.
hashajtóval kiszáradni fogsz, kirepedezik a végbélnyílások, esetleg összecsinálod magad, és a beleid is kikészülnek.
azt az időt, amit a retyón töltenél, tölthetnéd mozgással is.
Oké,köszönöm a válaszokat!
Hát úgy néz ki marad a kevés sport inkább meg a diétám.
Kíváncsi voltam,mit válaszoltok esetleg vannak-e tapasztalatok,de ami eddig jött válasz az alapján akkor nem fogok szedni.köszi még1×
Ehgyomorra fogyasszal gyogynoveny teat, nagyon sok tisztito teat lehet kapni, s amikor igy iszod, akkor hatni is fog.
Igy termeszetes modon elered azt, hogy fogyjal.
A mezei-zsurlo, csalan tea jo, de vannak a herbarianak kifejezettem "merlegtelinito" teai, amik ebben segitenek es igy nem fogsz artani a szervezetednek sem.
A hashajtotol tenyleg le fogsz fogyni - tonkremegy az egeszseged, szepen meghalsz ido elott, es en meg egyetlen eltemetett csontvazat sem lattam kovernek.
A fogyasnak egyetlen titka van, hogy kevesebb kaloriat viszel be, mint amennyit felhasznalsz. Pl. 1500-1600 kalorianal ne egyel tobbet egesz nap, es le fogsz fogyni. Figyelj a sok zoldseg-gyumolcs fogyasztasra, es probald meg kiiktatni a cukrozott-edesitozott dolgokat (tehat edesites nelkul idd a teat, ne egyel semmilyen sutemenyt, fagylaltot-jegkremet-kompotot, semmilyen hasonlot. Az edesitoszeres eteleket-italokat is keruld!!! Ne igyal, csak vizet, es abbol is szensavmenteset. Ne egyel disznohust, marhabol is csak nagyon sovanyat, de legjobb, ha csak halat vagy csirket-pulykat BORE NELKUL, sok zoldsegkorettel eszel - tehat semmi sultkrumpli. Es figyeld a kaloriat, napi 1500-1600-nal ne legyen tobb. Le fogsz fogyni :)
Sok sikert, drukkolok!
Nos... nekem péntek óta hasmenésem van, de nem hashajtótól, hanem mert valószínűleg ételmérgezésem van. Enni nem bírok, egy kevés rántott levest ettem (az bent maradt), meg ezen felbuzdulva üres főtt krumplit, az szépen ki is jött. Szóval bőven 300 kalória alatt vagyok.
Kíváncsi vagy az eredményre? 2, azaz kettő kg "fogyás", ennek egy része víz, a másik részét ne részletezzük. Közben kopog a szemem az éhségtől és baromi gyenge vagyok, dolgozni sem bírtam bemenni.
Mire számítok? Még 1-2 nap koplalás, addigra meggyógyulok, utána hipp-hopp visszahízom a "leadott" 2 kilót, és hozzá még vagy ötöt (jojó effektus), pedig hidd el, hogy baromira nincs kedvem hozzá.
Kettőnk közt egy különbség van: te szándékosan csinálnád magaddal, nekem meg pechem volt.
Amúgy igen, a hashajtó tönkreteszi a bélbolyhokat, ezzel tönkremennek a beleid meg az emésztésed (a gyomrod nem hiszem), valamint mellékhatásként ha abbahagyod, folyamatos szorulással fogsz küzdeni.
Úgyhogy szerintem gondold meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!