Segítene valaki,20-25 kg fogyásban?
00:26 Csak a gyengébbek kedvéért!!!
Amikor koplalással próbálunk megszabadulni súlyfeleslegünktől, a szervezet takarék üzemmódra kapcsol. Méghozzá igen gyorsan. A szervezetünk legnagyobb energiaigényű szervei az izmok. Ezért a szervezet kezdi fokozatosan leépíteni az izomszöveteket.
Ezzel szemben a testünk legnagyobb energiaraktárai a zsírraktárak. Ezért a végtelenül intelligens szervezetünk, mint jó gazda, gondoskodik arról, hogy a zsírraktáraink megmaradjanak.
Amint véget ér a koplalás, az ínséges időszak, és végre ismét bőségesebb táplálékhoz jut, azonnal még intenzívebb raktározásba kezd. Mintegy felkészülve az esetlegesen bekövetkező ínséges időszakra.
A többieknek köszönöm fáradozásaikat.
Szia! Én a norbi update-t javaslom, nálam beválik :) Nem éhezem, csak ha a gyerekeim elkunyerálják a kajámat, imádják ők is :))))
Teljesen tartható, finomakat lehet enni, a mozgás pedig csak elhatározás kérdése... Időt lehet rá találni baba mellett is. Nekem mondjuk nem megy, nem tudom rávenni magam, így csak az étrendet tartom, és fogyok, miközben jókat eszem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!