Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha hashajtót szedek, az...

Ha hashajtót szedek, az mennyit segít a fogyásban, és mennyi idő után?

Figyelt kérdés

Helló,

Szóval, nekem nincs sok időm edzésre(nem csak mondom,meg lustaság tényleg alig lenne időm,egész nap elfoglalt vagyok,este meg már hulla fáradt.)

Viszont fogynom kéne minél hamarabb min.8 kilót kb.

arra gondoltam hashajtót szednék,emellett most is diétázom,amikor az időm engedi edzem egy fél órát kb.,

De hallottam arról h a gyomrom ki fog készülni(ez mennyire igaz..?),max.2 hétig szedném ,ez érne valamit??

Volt aki hashajtóval fogyott?Tapasztalatok?

2010. szept. 20. 01:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

12,01 vagyok, egy dolgot elfelejtettem, pedig neked jó hír!

A fogyásban 70% a táplálkozás és csak 30% a mozgás szerepe.

Ha a "mihamarabb"-at elfelejted, kb. 7-8 hónap alatt sport nélkül lemehet felesleg, ha elhagyod a fehér lisztet, a cukrot, mindent, amiben ezek vannak, a műkajákat, a gyorskajákat, kenyeret csak reggelire eszel és csak teljes kiőrlésűt, abból is keveset, és a hiányzó mennyiséget zöldségekkel pótolod (sokkal!). Reggelire viszont kell kenyér, különben egész nap éhes leszel és este kizabálod a hűtőt. Vacsorázni is kell, kizárólag salátát hússal, virslivel vagy tojással. Bolti öntet, por, majonéz hízlal, natúr joghurtot fűszerezhetsz, az mehet rá.

2010. szept. 20. 12:07
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ és tanácsot!

Meg fogom fogadni tényleg csak azért kérdeztem hátha mégis segít valamit,de inkább hagyom!

Amit írtatok étrend ilyenek, azt tartom,köszi még 1×mindenkinek!.

2010. szept. 20. 15:04
 13/15 anonim ***** válasza:
Én szedek hashajtót de csak azért mert szorulásom van, nem tudok wc-zni...és kb ez van már 2 hónapja. hetente 2x hashajtózom magam de ígysem jobb, nem fogytam tőle...és még a közérzetem se lett jobb...csak lazítja a székletemet...de rendsen üríteni még most sem tudtam :/
2010. szept. 20. 23:40
 14/15 A kérdező kommentje:

oksi..

azért jobbulást neked!:)(utolsónak)

2010. szept. 21. 00:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Köszi.
2010. szept. 21. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!