Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A barátnőm megváltozott?

A barátnőm megváltozott?

Figyelt kérdés

Helloka, van egy 5 éves kapcsolatom. Barátnőm jelenleg terhes, és felszedett pár kilót. De jól mutat, szépen kitölti a ruhákat. Ezzel neki viszont baja van. Segíteni szeretnék neki, hogy belássa jól néz ki.

2 hónapja 3 naponta méri a centiket combon, hasin, derekán és a mellén.

Mit tudnék csinálni?

Előre is kösz.

2018. jan. 12. 18:53
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm.

És mivek tudnék rá hatni, ha ezeket már mind elmondtam neki?

Igen tudatos volt, eleinte jól is viselte. De a barátnők, ismerősök szörnyű hatással lettek rá. És beleveszett a centikbe.

Pontosan mit kellene tennem?

2018. jan. 12. 20:19
 12/19 anonim ***** válasza:

Lát, hall, olvas valamit. Mit? Az kizárt, hogy bárki azt mondaná neki, hogy kövér és ne egyen!

Egyrészt a nőgyógyászának meséljétek el, másrészt mutasd meg neki, miről van szó, legyen benne felelősségérzet önmagáért és a közös gyereketekért vagyis érted is, akármit is gondol a saját szempontjából. [link]

Komoly pszichés zavar, pszichológushoz kell vinni, erőltetni, sürgősen, mert veszélyes!

2018. jan. 12. 20:28
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Beszélj a védőnővel, ha rád nem hallgat.

Lehet észhez tér, ha ő kicsit felrázza.

Ha nem, akkor majd akkor fog, ha azt mondják nem fejlődik a pici rendesen. Azt meg nyilván nem akarja.

Milyen barátok azok, akik azt mondják kövér? Hol olvas olyat, hogy a terhesség alatt tartani kell a terhesség előtti súlyt?

2018. jan. 12. 20:39
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Én azt ajánlom hogy beszélj az orvosával és ő meg ültesse le és beszéljen neki arról hogy milyen károkat okozhat a gyereknek. Pszichológus sem árthat komoly baj az éves zavar minden formája de még komolyabb hogy ha ez terhesség alatt van mert nem csak magát bántja hanem a gyereket is.
2018. jan. 12. 20:40
 15/19 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem csak azt akarja, hogy mindenki vele foglalkozzon, nem tud mar mit kitalalni, csakhogy mindenki ot tutujgassa. Kisse beteg ez a no. Ha ilyen dilis marad anyakent is, hat semmi jora ne szamits. Lesz meg a baratnoddel gond eleg.
2018. jan. 12. 21:33
 16/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Akkor felkeresem a védőnőt. Az orvosát nem ismerem, oda sose enged. Remélem akkor valahogy megoldható. Diabetikus is kell a pszichológus mellé? Vagy az nem ilyennel foglalkozik?

2018. jan. 12. 21:53
 17/19 anonim ***** válasza:

Oda sose enged? Hűha, bajok vannak itt! Nem biztos, hogy az a gyerek hosszú távon kettőtökkel fog felnevelkedni. Szándékos ez a gyerek vagy csak jött?

Dietetikus, nem diabetikus, az az étel. Ártani nem árt egy ilyen szakember, de normál terhesség esetén nem szükséges, hiszen egy egészséges terhes mindent ehet. Evészavar esetén ha van rá pénz, lehet, hogy hasznos lehet, de nem a pszichológus helyett.

2018. jan. 12. 22:12
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm akkor összekevertem.

Igen. Tervezett volt. Ezek a problémák akkor jöttek mikor kiderült hogy terhes, de betudtam annak hogy ez neki is nagy dolog és kicsit összezavarodott vagy máshogy éli meg mint én. Nem gondoltam volna, hogy ilyen lesz, a legkisebb jelét sem adta.

2018. jan. 12. 22:25
 19/19 anonim válasza:
Mi lett veletek Kerdező? Jól van a Baba? Túl vagytok a nehezén?
2018. ápr. 30. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!