Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Már mindenki a molett/dagadt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már mindenki a molett/dagadt csajokra megy amúgy mostanság?

Figyelt kérdés

Fiúk véleménye érdekel, nemet és kort is írjatok

Nem rosszból írtam, csak már minden fiúnál ezt látom

2022. ápr. 4. 16:19
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:

10es, én egy szóval nem mondtam hogy én vagyok ilyen sztoriban és én nem tetszenék a fiúknak. Itt nem rólam esett szó, alapjában véve a molett lányokra vonatkoztattam, nem rólam szól a kérdés. Csak kíváncsi vagyok a témára.

De ha annyira érdekel, én vékony formás vagyok edzek is és tetszem a fiúknak. De most nem magamról írtam ezt ki engem nem érint, csak körülöttem állandóan ezt látom amit leírtam.

Tényleg kíváncsi vagyok a fiúk véleményére hogy ez miért van, bármi okot meghallgatok.

2022. ápr. 4. 19:35
 12/42 anonim ***** válasza:
100%
De te vékony sportos vagy és tetszel a fiúknak, szóval itt a válasz tessék, nem csak a molettekre mennek a fiúk.
2022. ápr. 4. 20:53
 13/42 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2 alak közül lényegében mindig a vékonyabb jön be. Szóval nem nem hiszem. De sokszor az embert képes fals, globális következtetéseket levonni szűk környezete alapján, illetve a negatív/másik oldalt erősebbnek látni.
2022. ápr. 5. 00:51
 14/42 anonim ***** válasza:
70%
Mert aki nem egy érzelmi agyhalott, annak nem arra kell a csaj, hogy mutogassa, hanem arra, hogy legyen egy lelki társa, akivel jól érzi magát. Ez pedig nem függ attó, hogy mekkora a testtömegindexe.
2022. ápr. 5. 01:51
 15/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy bárki is attól érzelmi agyhalott lenne, mert neki számít a külső. Ha csak a külső számít és ezért kihasználja, megcsalja a másikat, az igen.

Én azon a véleményen vagyok, hogy mindkettő számít. Próbáltam mindig is figyelni a külső megjelenésemre és egy általam elfogadható szintet hellyel közel tartani, ezt elvárom a másiktól is (alap esetről beszélek, nem átmeneti állapotokról, betegségekről és sorolhatnám). Nyilván nem szakítanék, de hosszútávon biztos nem lenne jó kihatással a kapcsolatunkra. Legalább a törekvést elvárom és a teljes elhanyagoltságot elítélem. Ahogyan bennem is megvan, egyrészt egy megfelelési kényszer párom felé, ha nem is teljesen, de kompromisszumokkal, illetve magam felé is.

Nem mutogatni akarom, mert mégis minek és kinek? Nekem kell tetszenie nem pedig másnak. Sajnos nem tudok szemet hunyni a testalkaton, külső megjelenésen, bármennyire is próbálnék. Lehet kedves, okos, megértő, attól még nem fog működni a dolog, ha szexuálisan nem vonzódok hozzá legalább kis mértékben.

Hogy kinek mi számít egy külsőn, az azért változó. Lehet valakinek a testtömegindex pont nem ilyen, de van helyette más. Abban én kételkedek, hogy valakinek egyáltalán nem számít semmi, legalábbis ők a népesség rettentően kis százalékát képviselik mindkét nemnél. Igények, elvárások is különböznek, ahogyan az ízlés is.

Engem egyébként egy vékony alak eléggé meg tud győzni, de önmagában kevés. Más is számít külsőségeket tekintve. Jellemzően a külső az első dolog, ami megfog valakiben, ez az amivel elsőként találkozik az ember egy ismerkedésnél. Persze lehet előítéletezni, de igazság szerint utána derülnek ki a belső tulajdonságok. Viszont azoknak nagyon egyeznie kell, mert különben a kapcsolat meglátásom szerint már a kezdetektől halálra van ítélve, túl hosszú jövőt nem látok benne. Egyszerűen lehet bármennyire szép valaki, ha kibírhatatlan, de ugyan úgy lehetünk bármennyire is jó összhangban, ha egyszerűen közömbös számomra, vagy egyenesen taszítana szexuálisan. Akkor inkább maradjunk csak jó barátok.

Nem hiszem, hogy bárkit azért el lehet ítélni, mert neki egy külső tulajdonság számít. Lehet az pusztán egy szem szín, arc, alak, vagy éppen a kislábujj körmének a vége. Nem mondom, hogy a tökéletest várom el külsőre, mert olyan lényegében senki nem lesz, főleg nem hosszú távon, de elvárásokon belüli. Egyik tulajdonság, akár külső-belső is tudja kompenzálni a másikat. Egyébként még, ami tetszést illeti, a stílust is ide sorolnám. Nekem nincs nagy elvárásom ezzel kapcoslatban, hogy legyen egyedi és hasonlók, de azért van az a sítlus ami nem tetszik és negatív hatással van. Vagy azért mert egyszerűen annyira pocsék, hogy kitalálni sem lehetne rosszabbat, másfelől túlságosan kitűnik a tömegből. Utóbbi azért nehezen elképzelhető, mert jó eséllyel nem leszünk összhangban sem.

2022. ápr. 5. 03:25
 16/42 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges, hogy a körülötted lévő molett lányok kicsit kezdeményeznek, ezért a srácok inkább őket választják.
2022. ápr. 5. 06:56
 17/42 anonim ***** válasza:
100%
A környezetemben azt tapasztalom hogy a srácok inkább az egészséges, vékonyabb, sportos alkatú lányokat kedvelik. Viszont, a legtöbb duci, vagy kifejezetten kövér lánynak is volt párja, mert nagyon nyitottak és kezdeményezők voltak, gyakran jártak társaságba, szórakozó helyekre, és ott pedig van lehetőség bőven ismerkedni. Aki keres az talál alapon pedig mindig volt olyan aki ténylegesen kedvelte és vonzónak tartotta őket is.
2022. ápr. 5. 07:09
 18/42 anonim ***** válasza:
88%

Azért én kíváncsi lennék mit jelent az a "duci/molett", mert simán lehet hogy a kérdező a normális testalkatra gondol, csak kicsit zavar van a fejben.

Ha nem ez a helyzet akkor meg nem tudom miről beszél, én nagyon nem ezt a tendenciát látom. Általában az embereknek a normális alkatú lányok jönnek be, de ha ezeket a lányokat kiszórjuk, akkor is inkább a vékonyakra buknak mint a moletekre.

2022. ápr. 5. 07:21
 19/42 dregor ***** válasza:
100%
Ha te tetszel a fiúknak, akkor neked nem k...va mindegy, hogy számodra lényegtelen srácok kivel vannak? :D
2022. ápr. 5. 08:40
 20/42 anonim ***** válasza:
100%
Relatív kinek mi tetszik és ezen értelmetlen is agyalni, van olyan pasi aki szereti a molett nőket másoknak meg a vékony tetszik, megint másoknak az izmos csajok és ezt lehet folytatni éjfélig.
2022. ápr. 5. 08:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!