Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Már mindenki a molett/dagadt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már mindenki a molett/dagadt csajokra megy amúgy mostanság?

Figyelt kérdés

Fiúk véleménye érdekel, nemet és kort is írjatok

Nem rosszból írtam, csak már minden fiúnál ezt látom

2022. ápr. 4. 16:19
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, kifejezetten a vékony lányokat kedvelem.
2022. ápr. 4. 16:32
 2/42 anonim ***** válasza:
100%
Én sem. 20/f
2022. ápr. 4. 16:35
 3/42 anonim ***** válasza:
100%
Én sem, elég vékony barátnőm van.
2022. ápr. 4. 16:36
 4/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a többség a vékonyakat kedveli.
2022. ápr. 4. 16:52
 5/42 A kérdező kommentje:

Igazából sokan automatikusan ezt mondják ha vastag lányról van szó, hogy nem jön be nekik mert a vékony formás edzett lányokra buknak. Ehhez képest mégis dagadt csajok mellett kötnek ki. Elhiszem én hogy ők is meg tudják azért fogni a fiúkat, de itt nem egy-két ilyen esetről van szó, hanem konkrétan egyfolytában ezt látom.

Mindig ez van, nagyon ritka ha nem. Pl egy formás vékony barátnőm beszélgetett egy nagyon helyes fiúval, és ebből a témából adódóan inkább már direkt megkérdezte tőle az elején, hogy neki bejönnek-e a molett lányok. Kapásból azt válaszolta fuj nem dehogy isten őrizz undorító. Most meg az van így egy hónap elteltével mióta nem beszélnek már, hogy ez a fiú pont egy duci (enyhén szólva) lánnyal jött össze. Korábban azt mondta egyértelmű hogy neki a szolis barna lányok jönnek be, az a lány meg full fehér. Értem én hogy az esetedtől teljesen eltérő is bejöhet és megfoghat, de ez inkább ritkább elvileg. De hogy mindig minden fiúnál ez van?

És tudom hogy nagy szerepe van a belsőnek és személyiségnek is, de jellemileg sincs a molett lányokra általános jellemző ami elválasztaná őket a vékonyabb lányoktól, szóval belsőleg ugyanolyan esélyük van. Tehát nem mondanám egyértelműnek hogy a molett lányok biztos a személyiségükkel emelkednek ki, mert ez relatív lehet.

És tudom hogy azt szokták mondani a fiúk hogy legyen mit fogni. Ez teljesen érthető. De maga az elv hogy legyen mit fogni, nem egyenlő egy molett lánnyal. Sőt szerintem egy csinos edzett formás lányon felcsigázóbb hogy van mit fogni.

És amit most írtam, ez csak egy példa a sok közül, és tényleg érdekel miért van ez mostanában.

2022. ápr. 4. 16:58
 6/42 anonim ***** válasza:
91%

Én igazából mindkettőt kedvelem! 😊

Valamelyik lánynak az egyik áll jól a másiknak meg a másik :)

De a belső az sokkal fontosabb nálam!

25/F

2022. ápr. 4. 16:59
 7/42 anonim ***** válasza:
61%
A többség nem, de én igen. El kell fogadni, hogy ez egy orientáció. Nekem nincs bajom a vékony lányokkal, főleg ha van segg és cici, de igazán csak a duci lányok tudnak felizgatni. ;)
2022. ápr. 4. 17:52
 8/42 anonim ***** válasza:
100%
Hát nagyon nem...nekem a formás lányok jönnek be, se nem vékony sem nem duci.
2022. ápr. 4. 18:20
 9/42 anonim ***** válasza:
59%
Hajtanék én a duci csajokra, mert őket találom vonzónak, ők tetszenek. Viszont a környezetemben nem igazán vannak (:
2022. ápr. 4. 18:33
 10/42 anonim ***** válasza:
100%

Hát mondjuk ha a csaj épp flörtöl vele, nyilván azt mondja, hogy azt szereti ami a beszélgetőpartnerére jellemző. A legtöbb embernek többféle alak tetszik és az ízlés változik is idővel.

Amúgy azért látod azt, hogy mindenki duci lánnyal van együtt, mert önbizalomhiányos vagy és bebeszéled magadnak, hogy a vékony alakod miatt nem tetszel senkinek. Mindenféle fiú együtt van mindenféle lánnyal.

2022. ápr. 4. 19:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!