Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon dagadt vagyok, fiúk? :- (
166 centimhez már 90 kilóra "sikerült" felhíznom.
Előfordulhat, hogy valaki így is szépnek lát?
17/L
Ez elég szép súly. Úgy hogy téged is zavar , mert azért irtad ide ki.
Abba gondolj bele hogy ezután mi lesz, ha már nagyon fiatalom sok vagy.
"Előfordulhat, hogy valaki így is szépnek lát?"
Igen, lehetséges, hisz az ízlések sokfélék, de azért abban biztos lehetsz, hogy a legtöbb ember rémisztően kövérnek lát.
Huu énis 166 centi vagyok xd
Hát ez egy picit sok, és tényleg jót tennél magadnak, ha picit megpróbálnál lefogyni. Persze, ha nem akarsz, senki nem kötelez rá. Így is láthatunk vonzónak, vagy szépnek.
Akkor most én leszek itt az első, aki azt mondja, hogy nem vagy dagadt :D. Sokan talán engem néznek itt a feketeshöggűnek, de a lényeg, hogy Te szeresd és elfogadd magad. Részemről teljesen oké hogyha egy lányon van mit fogni, 90 kiló nem sok, még hízhatnál is. Voltam már sok 120-130 kilós lánnyal, tehát rendesen "elhízottnak" tekinthetőkkel, ők sem voltak betegek, sem semmi káruk nem származott a túlsúlyból, kivéve hogy nem olyan könnyű ruhát találni :D. Ha szeretnél beszélni róla, nyugodtan írj.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!