Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez titeket is zavarna?
Ez tetszik, hogy ilyen a felfogásod!
De, nem lenne egyszerűbb, ha te is elkezdenél edzeni?🙂 Ez a csajszinál is jó pont lenne!
Legyen ő a motivációd érte teszed,na meg magadért mert jobblesz a közérzeted sokkal(tapasztalat,nemgondoltam volna hogy valaha lefogok fogyni, mindenki basztatott meg dagadtnak hívott, de sikerült és középsuliba felkerülve meg már nem is fogyásra mentem hanem a tömegnövelésre) otthon kezd el kicsiben az edzést pl egy app al, nem is kell tudnia hogy csinálod ha enyire önbizalom hiányos vagy(vagy bárkinek is, cikizőket meg szard le ez olyan mint cikizni egy 1. Osztályost me nemtud olvasni, látszani meg amúgy is 3 hónap múlva fog valami is ha kitartó vagy)
A csajról meg szerintem még mindig nagyon szerelmes beléd azalapján amit irtál(lehet me nagyhordónak nagy a csapja nemisakarom tudni)
Túlsúlyosnak tűnsz, de lehet, hogy örökölted, így nagyon keservesen tudsz tenni ellene, mert mihelyt nem vigyázol - ismét túlsúlyos leszel.
A lány így is szeret, de tényleg nem ártana véglegesen ledobni pár kilót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!