Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez titeket is zavarna?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez titeket is zavarna?

Figyelt kérdés
Szóval én egy 16 éves, magas (185 centi), mackós alkatú (95 kg) fiú vagyok, és van egy szintén 16 éves barátnőm. A barátnőm sokat sportol, heti 6 edzése van, és mellé otthon is edz, ezért nagyon vastag, kőkemény, színizom karjai, és lábai vannak, valamint a hasa is full kockás, és olyan, mint egy betonfal. Emellett gyönyörű arca, és hatalmas mellei vannak. Imádom, szeretem őt tiszta szívből, de úgy érzem, hogy jobbat érdemel egy dagadt, nem sportos, lusta srácnál, de azt mondja, hogy számára ideális alkatom van, és így szeret. De nagyon zavar, hogy egy tökéletes csajnak egy ilyen szenny jutott, mint én. Szakítani nem szeretnék, nem akarom, hogy szomorú legyen. Mit tegyek?

2021. aug. 26. 13:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%
És miért nem vagy hajlandó megmozdulni? 🤷‍♂️
2021. aug. 26. 13:41
 2/20 anonim ***** válasza:
94%
Lehet hogy saját akaratból te is elkezdhetnél sportolni valamit...vagy konditerem. Esetleg figyelj oda magadra :)
2021. aug. 26. 13:55
 3/20 anonim ***** válasza:
83%

Ez tetszik, hogy ilyen a felfogásod!

De, nem lenne egyszerűbb, ha te is elkezdenél edzeni?🙂 Ez a csajszinál is jó pont lenne!

2021. aug. 26. 13:58
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha így szeret ahogy vagy, az úgy jó nagyon!!
2021. aug. 26. 13:59
 5/20 anonim ***** válasza:
96%
Nincs önbizalmad, utálod magad. Ezeken dolgozz, tegyél ellene és ne piszkáld ilyen hülyeségekkel. Nem lennétek együtt, ha nem akarná, ezzel a viselkedéssel viszont egyenes út vezet a szakításhoz.
2021. aug. 26. 14:10
 6/20 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy mindkettőnknek jobb lenne, ha elkezdenék edzeni, többször is belekezdtem, de legfeljebb egy hét után mindig abbamaradt a motivációm sajnos
2021. aug. 26. 14:20
 7/20 terminator9000 ***** válasza:
93%

Legyen ő a motivációd érte teszed,na meg magadért mert jobblesz a közérzeted sokkal(tapasztalat,nemgondoltam volna hogy valaha lefogok fogyni, mindenki basztatott meg dagadtnak hívott, de sikerült és középsuliba felkerülve meg már nem is fogyásra mentem hanem a tömegnövelésre) otthon kezd el kicsiben az edzést pl egy app al, nem is kell tudnia hogy csinálod ha enyire önbizalom hiányos vagy(vagy bárkinek is, cikizőket meg szard le ez olyan mint cikizni egy 1. Osztályost me nemtud olvasni, látszani meg amúgy is 3 hónap múlva fog valami is ha kitartó vagy)

A csajról meg szerintem még mindig nagyon szerelmes beléd azalapján amit irtál(lehet me nagyhordónak nagy a csapja nemisakarom tudni)

2021. aug. 26. 15:11
 8/20 anonim ***** válasza:
82%

Túlsúlyosnak tűnsz, de lehet, hogy örökölted, így nagyon keservesen tudsz tenni ellene, mert mihelyt nem vigyázol - ismét túlsúlyos leszel.

A lány így is szeret, de tényleg nem ártana véglegesen ledobni pár kilót.

2021. aug. 26. 15:17
 9/20 anonim válasza:
100%
Szeresd meg magad és fogadd el, Ő elfogad ilyennek és ilyennek szeret. Ha kevésnek érzed magad akkor pedig tegyél ellene! Ha szakítasz, később de meg fogod bánni, idősebb fejjel látni fogod mekkora kincs amikor valaki úgy szeret ahogy vagy, de te eldobtad, mert nem voltál elég érett a szerelméhez. Biztos vagyok hogy ha nem is a hagyományos kondis edzés, de valamiféle sport biztosan leköt:)
2021. aug. 26. 15:34
 10/20 October15 ***** válasza:
100%
Pontosan hol is írja elő a PTK, hogy egy sportos csaj csak sportos csávóval járhat? :D Ja hogy sehol, ez esetben mi lenne ha nem kattognál ilyen baromságon?
2021. aug. 26. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!