Ellenzékiek! Titeket nem haborít fel, hogy egy olyan összefogásra fogtok szavazni aminek Gyurcsány Ferenc aktív résztvevője lesz? A lelkiismeretek mit mondd?
Figyelt kérdés
2021. máj. 22. 18:16
1/21 anonim válasza:
Engem nem. Az háborítana fel, ha az orbánhulladékra kéne szavaznom.
2/21 anonim válasza:
Nem háborít fel mert a csúti orktól még a Gyurcsány is jobb volt.
6/21 anonim válasza:
Az ellenzéki szavazókat semmi se érdekli, az ördögre is szavaznak, arra is szavaznak, hogy gazdasági csődbe menjen az ország, csak Orbán menjen.
Annyira kimosta az agyukat a baloldali propagandamédia ,hogy semmi se számít már nekik csak a Fidesz gyűlölet fűti őket..
Tisztelet az 1-2 kivételnek, bár nehéz kivételt látni amikor valaki egy ilyen elvtelen többpárti - akik egymás utálják - összefogásra szavaz..
7/21 anonim válasza:
Dolgoztam a nagy fideszes sajtó birodalomnál (szerintem mindenki tudja, hogy melyikről beszélek). Undorító ami ott megy. Irreleváns fizetések, nem kevés pénz kimenekítések teljesen fölösleges dolgokra. Nyilván megértem, hogy az a fideszre szavazz, akinek ebből tényleg anyagi haszna is van, de a másik részét nem tudom megérteni.
8/21 anonim válasza:
Nem háborít fel, mert nem Gyurcsányék miatt szavazom rájuk. Jakab Pétert is kénytelen vagyok megtűrni, de nem felejtem el a "régi" jobbiknak a sok zsidózást, cigányozást. Három ember miatt megy a szavazatom rájuk, a többiek pedig örülhetnek, mint majom a farkának, hogy a húzónevek (kinek mi) nem tántorítják el az ellenzéki szavazók többségét.
9/21 anonim válasza:
Miért háborítana fel? A felháborodás és a gyűlölet káros az egészségre. Sokkal jobb aktívan tenni minden káros politikus ellen. Ez egy lehetséges és egészséges alternatíva.
Aki szeret röviden élni, azt is rosszul, háborogjon, gyűlölködjön.
10/21 anonim válasza:
Felelősségre kell vonni a rezsim tagjait keményen,ha kell gyurcsánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!