Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek! Titeket nem...

Ellenzékiek! Titeket nem haborít fel, hogy egy olyan összefogásra fogtok szavazni aminek Gyurcsány Ferenc aktív résztvevője lesz? A lelkiismeretek mit mondd?

Figyelt kérdés

2021. máj. 22. 18:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
71%
Engem nem. Az háborítana fel, ha az orbánhulladékra kéne szavaznom.
2021. máj. 22. 18:20
 2/21 anonim ***** válasza:
70%
Nem háborít fel mert a csúti orktól még a Gyurcsány is jobb volt.
2021. máj. 22. 18:21
 3/21 anonim ***** válasza:
45%
Troll?
2021. máj. 22. 18:24
 4/21 anonim ***** válasza:
60%
Nem.
2021. máj. 22. 18:25
 5/21 anonim ***** válasza:
24%
Orbán Viktor
2021. máj. 22. 18:27
 6/21 anonim ***** válasza:
31%

Az ellenzéki szavazókat semmi se érdekli, az ördögre is szavaznak, arra is szavaznak, hogy gazdasági csődbe menjen az ország, csak Orbán menjen.

Annyira kimosta az agyukat a baloldali propagandamédia ,hogy semmi se számít már nekik csak a Fidesz gyűlölet fűti őket..

Tisztelet az 1-2 kivételnek, bár nehéz kivételt látni amikor valaki egy ilyen elvtelen többpárti - akik egymás utálják - összefogásra szavaz..

2021. máj. 22. 18:27
 7/21 anonim ***** válasza:
80%
Dolgoztam a nagy fideszes sajtó birodalomnál (szerintem mindenki tudja, hogy melyikről beszélek). Undorító ami ott megy. Irreleváns fizetések, nem kevés pénz kimenekítések teljesen fölösleges dolgokra. Nyilván megértem, hogy az a fideszre szavazz, akinek ebből tényleg anyagi haszna is van, de a másik részét nem tudom megérteni.
2021. máj. 22. 18:41
 8/21 anonim ***** válasza:
83%
Nem háborít fel, mert nem Gyurcsányék miatt szavazom rájuk. Jakab Pétert is kénytelen vagyok megtűrni, de nem felejtem el a "régi" jobbiknak a sok zsidózást, cigányozást. Három ember miatt megy a szavazatom rájuk, a többiek pedig örülhetnek, mint majom a farkának, hogy a húzónevek (kinek mi) nem tántorítják el az ellenzéki szavazók többségét.
2021. máj. 22. 18:47
 9/21 anonim ***** válasza:
86%

Miért háborítana fel? A felháborodás és a gyűlölet káros az egészségre. Sokkal jobb aktívan tenni minden káros politikus ellen. Ez egy lehetséges és egészséges alternatíva.

Aki szeret röviden élni, azt is rosszul, háborogjon, gyűlölködjön.

2021. máj. 22. 18:50
 10/21 anonim ***** válasza:
83%
Felelősségre kell vonni a rezsim tagjait keményen,ha kell gyurcsánnyal.
2021. máj. 22. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!