Ellenzékiek! Titeket nem haborít fel, hogy egy olyan összefogásra fogtok szavazni aminek Gyurcsány Ferenc aktív résztvevője lesz? A lelkiismeretek mit mondd?
Figyelt kérdés
2021. máj. 22. 18:16
11/21 anonim válasza:
Mellesleg szerintem kezd nagyon unalmassá válni ez a Gyurcsányozás (legalábbis nekem). Igen, tudjuk mi történt 15 éve, minden könyvelte, levonta a konzekvenciát belőle. Én sem Gyurcsány miatt szavazok az ellenzékre, és igen, szerintem is jobb lenne, ha Gyurcsány már nem szerepelne a politikában. Attól még én nagyon szeretném, ha ezt a lassan 12 éve tartó rezsimet az ellenzék végre leváltaná.. Mivel ők a legesélyesebbek és nem a xy párt, ezért rájuk foguk szavazni, ha Gyurcsány benne van, ha nem.
12/21 anonim válasza:
Ti fideszesek nem gondoljátok soknak ezt a non-stop gyurcsányozást?
13/21 anonim válasza:
Nem háborít fel, mert a Fidesz sokkal rosszabb. Pénzért szidjátok az ellenzéket itt naponta?
14/21 anonim válasza:
Ja, azaz felháborít, csak beleegyezem. nem is tudom mit gondoltam.
15/21 anonim válasza:
Össze kell fognunk, sérelmeinket félre kell tennünk, a közös ellenséget a vérszívó parazita retek Fidesz kormányt börtönbe kell juttatnunk.
16/21 anonim válasza:
Azért, hogy ez jöjjön utána újra?:
Best Of Gyurcsány 2 - tovább dübörög a hazugság
17/21 anonim válasza:
Gyurcsányékat is börtönbe akarta juttatni a nép 2006 környékén.
És mi lett belőle? Gyurcsány szabadlábon van a mai napig, és ma 15 év elteltével azért könyörögnek az emberek, hogy jöjjön vissza kormányra...
18/21 anonim válasza:
17) senki nem könyörög hogy jöjjön vissza.ti fideszesek ugyanúgy hazudtok mint a kormányotok.
19/21 meszike91 válasza:
Gyurcsányt is utálom, de orbán már nála is károsabb lett.
20/21 anonim válasza:
11 éve volt a Fidesznek börtönbe juttatni Gyurcsányékat, ígérték is, miért nem tették?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!