Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Már mindenki a molett/dagadt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már mindenki a molett/dagadt csajokra megy amúgy mostanság?

Figyelt kérdés

Fiúk véleménye érdekel, nemet és kort is írjatok

Nem rosszból írtam, csak már minden fiúnál ezt látom

2022. ápr. 4. 16:19
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy. A tobbseg sztem a formas sportos lanyokra bukik. Ha mindenki a dagadtakra hajtana akkor a vekonyaknak nem lenne palijuk nem?
2022. ápr. 5. 15:39
 22/42 anonim ***** válasza:
82%

Nekem pasiként az a tapasztalatom, hogy a barátaim/ haverjaim is azt mondják, hogy nem tetszenek nekik a molett lányok, aztán mégis.. Ha rákérdezek, az a válasz, hogy “Ő még nem a molett kategória, csak van mit fogni rajta.. ja persze, mert neked a deszkák tetszenek”..

Közben pedig szerintem nincs igazuk. Nekem a vékony, de formás csajok tetszenek.

2022. ápr. 7. 07:21
 23/42 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy így látatlanban akárki tud akármit mondani. Mo djatok már egy magasság/súly arányt hogy azért kb be tudjuk lőni ki mire gondol.
2022. ápr. 7. 08:25
 24/42 anonim válasza:
72%
Nem véletlen. Az átlagosnál kicsit "nagyobb" lányokkal egyszerűen kellemesebb és teljesebb élmény a szex. Korábbi barátnőm a kapcsolatunk alatt hízott el. Össze se lehet hasonlítani azzal, ami előtte volt. Szerintem régen nagyon kevés elhízott ember volt, ezért a többségnek egyszerűen nem volt ilyen tapasztalata.
2022. ápr. 7. 19:14
 25/42 anonim ***** válasza:
82%
Igen, ugye az is a kérdés, hogy kinek mi számít molettnek. De simán összejöhet olyan is duci csajjal, akinek a vékony sportos az ideálja. Ugyanis ritkán találkozik az ember az ideáljával. A fiúk sem annyira felszínesek azért. Ha talál egy csajt akivel jól kijön, akkor lehet, hogy hájasabb a feneke meg a hasa, de szép a haja, jó a stílusa, kedves, vicces. Akkor simán tetszhet neki. Aztán lehet, hogy vékonyabban jobban bejönne, de így is szereti és elfogadja. Ugyanúgy ahogy az ember nem mond nemet egy barnahajú szép lánynak akkor sem ha a szőke az ideálja. Valami vagy megfog benne vagy nem fog meg. A vékony lány meg lehet külsőre bejön, de kapcsolatra már nem lenne jó, mert nem passzolnak össze.
2022. ápr. 7. 21:24
 26/42 anonim ***** válasza:
31%
szerintem ez egy f*aszság. Sose jöttek be az ilyen lányok és nagyon egy barátom, ismerősöm mellett se láttam ilyen nőket
2022. ápr. 8. 10:04
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez abszolút nem így van.
2022. ápr. 13. 12:43
 28/42 anonim ***** válasza:
29%
Nem, mindenki a vékonyakat kedveli, sosem volt divat hogy a moletteket, ritka aki a molett lányokra bukik. Én ezért fogyózom, mert tudom hogy a 70% nak be sem jönnék.
2022. ápr. 15. 21:46
 29/42 anonim ***** válasza:
0%
Én úgy unom már ezt a hasonlítgatásokat, mindenki olyan amilyen nyilván nem egy mázsa mindenki. Akkor meg miről beszélünk?
2022. ápr. 15. 21:51
 30/42 anonim ***** válasza:
62%
Ahh most is nyomul egy dagi. Nemtudom hogy razzam le ugy, hogy ne bantsam meg 🤦‍♂️ Kozos a tarsasagunk is -.- Meglepoen nagy az onbizalma 😅 Igaz max 15kg lehet rajta de nekem mar az is taszito
2022. ápr. 15. 22:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!