Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátom megcsalt, szerintete...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megcsalt, szerintetek szakítsak?

Figyelt kérdés
Ma vallotta be, de azt mondta, hogy egyszeri alkalom volt...
2020. júl. 31. 16:11
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
0%
Ja és az élet nem kívánságműsor. Nekem mindig az alkalmazkodást tanították. Eddig mndig jól jöttem ki belőle.
2020. aug. 1. 15:16
 62/66 anonim ***** válasza:
100%

"Az élet nem úgy működik, hogy az elején megbeszélünk mindent. Ez nem egy film forgatókönyve. Az élet hoz kiszámíthatatlan dolgokat, amiket meg kell oldani"

Nyilván nem úgy működik, hogy megbeszéljük jövőnk minden egyes momentumát. Az is igaz, hogy az élet sokszor kiszámíthatatlan. De azokról a dolgokról jó, ha szó esik, hogy milyen értékeket képviselek én? Mik a meglátásaim az élet dolgairól? Mit jelent számomra a hűség szó és fontos-e nekem?

2020. aug. 1. 15:18
 63/66 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyanhoz megy hozzá valaki, akihez mindig mindenben alkalmazkodni kell, akkor nem is ismerte igazán a másikat sosem. Persze lehetünk a másikkal toleránsak, de ha nagyon másféle értékeket képviselünk, ott nem lesz jövője a kapcsolatnak. Jó a különbözőség, de az nem, ha két ember szöges ellentéte egymásnak.
2020. aug. 1. 15:20
 64/66 anonim ***** válasza:
0%
Elfogytak az érveim :)
2020. aug. 1. 15:52
 65/66 anonim ***** válasza:
46%
Tudom.:) Kíváncsi voltam melyikünk "bírja" tovább. Bevallom már nagyon beleuntam.
2020. aug. 1. 16:01
 66/66 anonim ***** válasza:
100%

Te másfél csillagos, már pedig homofób vagy, amilyen degradáló stílusban írsz a homoszexualitásról, más nem is nagyon lehetsz. :)

Attól, hogy te magad is voltál a saját nemeddel az nem zárja ki ezt, sőt a legnagyobb homofóbok pont, hogy biszexek szoktak lenni maguk is. Pláne úgy, hogy te neked amúgy feleséged van stb. gondolom a külvilág heteronak ismer, ezért nem éled át, hogy valójában min is mehet át egy LMBTQ-ember, úgyhogy emiatt nincs jogod a biszexualitásodra hivatkozni, hogy azért nem vagy homofób. Te ilyen szempontból nem is vagy tekinthető az LMBTQ közösség tagjának, inkább a heterokkal tennélek egy "kategóriába". Szóval ja, teljesen lehetséges hogy valaki homofób legyen annak ellenére, hogy kafatyolt már a saját nemének egy tagjával. De ne aggódj, nem vagy egyedül ezzel,sok más szűklátókörű ember van a világon :)

#14 "Ennyi, nem oda való :) De néha jól esne :)" Ha egy adott személy vágyik arra, hogy abba a lyukba is tegye, akkor semmivel kevésbé sem "való" oda, mint egy vaginába!

"Rosszul esik a természetes működés." Nem esik rosszul, mert egy homoszexuális embernek a természetes működés az az, hogy a saját nemével legyen együtt. Neki ellenkező nemű emberrel lenne természetellenes, mivel nem arra vágyik tehát az ő természetével ellenes. Meg amúgy is kinek esne rosszul az, hogy a saját vágyainak megfelelően éjen?:D

"A farok nem a fenékbe való" Mint ahogy említettem, mivel vannak emberek akik erre (is) vágynak így igen, oda IS lehet való!

"de mit kell kiakadni azon, ha valaki a természetes módon kezd el működni? Lehet harcolni a természet ellen, csak szerintem felesleges és semmi értelme." Látom imádsz dobálózni ezzel a szóval, mint hogy ez egy kőbe vésett fogalom lenne, hogy csak ez meg ez lehet természetes xd

"ha véletlenül azt csinálja a másik, amire teremtetett" Ki teremtett kit és mire? 🤔

"Szerinted viccből lóg a kolbász a lábad között?" Gőzöm sincs ezzel mire akartál kilyukadni. Mivel XY kromoszómával rendelkezem, azért van az a lábam között. De, hogy én azt mire használom és hova teszem be, az én TERMÉSZETES vágyamtól függ :)

"Ha a villával szeretnék levest enni, akkor nem sikerülne és értelmetlen, mert nem arra való. Csinálhatom, de természetellenes. A fizia törvényeit nem kerülhetem meg" Villával tényleg elég nehéz levest enni, DE farokból fenékbe lehet élvezetet okozni (mindkettő félnek). Ergo a tevékenység amit említettél teljesen értelmetlen, mert az életben nem fog a villa tetején maradni a leves leve, de utóbbi tevékenység viszont betölti a funkcióját (az élvezetet ami a szex lényege lenne). Fizikailag pedig ugyanúgy lehetséges s3ggbe, mint vaginába,tehát nem tuom, miért a fizikával jöttél te okostojás. Nice try azért de vmi ütősebb kellett volna:D

"Mindenki tud csinálni értelmetlen dolgokat, nem csak az ember" Mitől lenne a homoszexualitás értelmetlen? Gondolom erre gondoltál ezalatt, hogy nem lehet természetes utódot nemzeni. Csak, hogy az emberiség mára már RÉG benépesítette a Földet és SEMMI szükség nincs nagyobb mértékű szaporodásra. Sőt, szörnyű jövő elő elé néznénk, ha minden homoszexuális ember a te általad természetesnek ítél úton élne:DD Hiába csak pár %-ot tesznek, világszinten mégiscsak több tízmillió plusz utódot jelentene. A mai korban mikor meg mikor a Föld összes erőforrását elhasználjuk, plusz

klímaválság fenyeget erre abszolút semmi szükség sincs. Szóval igen, a homoszexualitás nagyon is hasznos méghozzá a saját bolygónknak!!! Sőt tovább megyek, az emberiségnek hasznos lenne ha NŐNE a homoszexuálisok aránya. A mai világban a melegeket (és a tudatosan gyermektelen heterokat) inkább ünnepelni kellene, és nem elítélni azért mert nem szaporodnak természetes úton (egyébként ez utóbbi nem teljesen igaz a melegekre, mert

egyes országokban előfordul, hogy mesterséges megtermékenyítéssel leszbikus párokkal összeállnak és vállalnak egy közös gyereket, de ez ritkább emiatt ettől tekintsünk el). Szóval igen, ez is egy TERMÉSZETES módja annak, hogy megmentsük a Földet:)

Összességében, ezek után a kommenteid után vicc, hogy még tagadod, hogy homofób vagy:D A megcsalásról szóló nézeteidet inkább nem kommentálom. A te lelkiismeretnek kell azt elbírnia, hogy nem beszéled meg előre a pároddal, hogy milyen vágyaid vannak és hazudsz neki.

2022. jún. 1. 18:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!