Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátom megcsalt, szerintete...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megcsalt, szerintetek szakítsak?

Figyelt kérdés
Ma vallotta be, de azt mondta, hogy egyszeri alkalom volt...
2020. júl. 31. 16:11
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
100%
Te nem vagy normális, miért kötekszel? A saját másságodat nem tudod elfogani, azért kötekszel, hogy természetellenes. Troll vagy, amit remélek, vagy pedig komoly gondok vannak fejben. Inkább fogadd el, a homoszexualitás a természet része és nincs olyan, hogy tökéletlen vagy tökéletes, mert ezek szubjektív dolgok. Ha a természet tökéletes és mi nem, de mi a természet részei vagyunk, akkor ez a kettő nem fér össze. Pá.
2020. júl. 31. 23:34
 22/66 anonim ***** válasza:
7%

Kedves 'Pá'!

Hidd el, hogy kiegyensúlyozottan élek boldog párkapcsolatban és azon kívül, hogy néha a munkában a rövid határidőkön felbosszantom magamat, semmi bajom nincsen :) Nem kötekszek, elmondom a saját nézetemet. Ja, hogy ha ellenkezik a tiéddel, akkor az már kötekedés? :) Elfogadom, hogy a kérdező a fiúkat szereti (akkor lennék homofób, ha emiatt utálnám ezért). És nem utálom ezért! (látod-e a különbséget). Az, hogy szófosásom van ilyenkor, lassan éjfélkor, max. az nem lehet normális :) Nem vagyok troll, sajnos annyi szabadidőm nincsen, de vitatkozni szeretek. Csak azt mondom, hogy a himbilimbid az nem arra való, amire szeretnéd használni. Csináltam régen párszor fiúkkal. Jó volt és még utána sokszor jó volt (nem tudom elfogagni magam? O_o What?) De aztán felnőttem. Megismételném megint, ha találnék olyan srácot, aki felkelti az érdeklődésemet, a feleségem támogat is ebben, mert ellenben a kérdezővel, ő úgy fogad el engem, ahogy vagyok. Nem vagyok tökéletes :) De a tökéletlenségemmel együtt fogad el :) Szeretnék még néha olyan sráccal tökéletlenkedni, mint akivel régen csináltam :)

Igazad van, a tökéletesség szubjektív. Én csak az én szubjektivitásomat tudom mondani, amit vagy elfogadtok vagy nem. De emiatt letrollozni, le nemnormálisozni nem szép dolog, én senkire nem mondatam ilyet :)

Csak azt mondom, ha valaki kihasználja a természet adta adottságait, azért ne sértődjön már be a másik, mert borzasztóan kiábrándító.

Ha a kérdező szereti a párját, akkor elfogadja, hogy biszex. Ennyi. Ahogy én is elfogadom azt, hogy ha valaki meleg. Mellesleg az egyik legjobb barátom meleg. Ennyit arról, hogy én homofób vagyok. Grat! :)

2020. júl. 31. 23:52
 23/66 anonim ***** válasza:
100%
Te miért nem fogod fel, hogy mindegy, hogy milyen neművel csalja, nem szép dolog. Az jó, ha a te feleséged elfogadta a másságodat, de nem mindenki ilyen és a legtöbben elvárják a hűséget. A másik fél vagy elfogadja, hogy igénye van a másik oldalra is, vagy pedig szakítás vagy megcsalás és aztán szakítás. A megcsalás nem szép dolog mégegyszer mondom, tök mindegy, hogy vaginába tette vagy egy másik pasi seggébe.
2020. júl. 31. 23:59
 24/66 anonim ***** válasza:
8%

Akkor nem szeretik igazán egymást. Ennyi.

Miért nem szép dolog? Az ember nem monogám lény. A társadalmi normák által diktált szabályok nem fogják megváltoztatni a genetikát. Én hűséget fogatam a feleségemnek és ő is nekem. Tehát rajta kívül nem akarok mást feleségül venni (a törvények valamiért amúgy is tiltják...), továbbra is hozzá szeretnék hazajönni. De! Nem vagyunk egymás tulajdonai és szerintem az ilyen felfogást tudja harmonikussá a kapcsolatokat. A féltékenység, birtoklási vágy az, ami megmérgezi a dolgokat. A hűség fontos. Csak tisztázni kell, hogy ez elsősorban a birtoklási vágyra vonatkozik-e, mert ha igen, akkor ott ette meg a fene azt a kapcsolatot, mert már feltételekhez van kötve, hogy milyen esetekben szeretjük tiszta szívvel a másikat. Képmutatás!

Felfogom, hogy szerintetek miért nem szép dolog (ha eddig nem ez jött le, akkor bocsi, talán kihagytam egy-két dolgot), csak nem értem, hogy a kapcsolatokban miért elsődleges az birtoklási vágy. Azt vettem észre, hogy a kapcsolatok nagy részében az egyik fél pont azt akarja kiírtani a másikból, amiért ő is beleszeretett.

2020. aug. 1. 00:11
 25/66 anonim ***** válasza:
100%
Na látod ez is szubjektív. Te szerinted a hűség azt jelenti, hogy a feleségedhezz jársz haza és nem akarsz elvenni mást, de mellette szabad mással szexelni. Szerintem az őszinteségen van a hangsúly. Ha valakinek belefér, akkor élnek nyitott kapcsolatban, ha valakinek nem, akkor szakítani kell nem megcsalni. Ilyet durva kijelenteni, hogy az ember nem monogám lény.. Ezt embere válogatja van aki az, van aki nem. Van, aki egy parner mellett leél egy életet és nem is vágyik másra. Vagy te jobban tudod, hogy ő mit érez és szerinted tudat alatt vágyik rá? Az igaz, hogy a beteges féltékenység megmérgezi a kapcsolatotokat, de az nem kisajátítás szerintem, ha valaki elvárja, hogy akit szeretsz, csak vele szexelj és mellette mással ne.
2020. aug. 1. 00:18
 26/66 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor nem szeretik igazán egymást. Ennyi."

Te sem szereted a feleségedet, ha újból csinálnád sráccal.

2020. aug. 1. 00:20
 27/66 anonim ***** válasza:
0%

"Te sem szereted a feleségedet, ha újból csinálnád sráccal."

Ezt kifejtenéd, kérlek? Ne egyszerűsítsd le ennyire a dolgokat, mondtam már, hogy vannak árnyalatok, nem csak fekete és fehér. Ezt lehet, hogy még párszor le kell írnom, hogy el is olvassák. Arra írtam, hogy nem szeretik egymást igazán, hogy nem fogadja el az egyik a másikat, amilyen. Pont. És ezt olvasd el mégegyszer kérlek.

Miért ne szeretném a feleségemet? Azért mert egymás párja vagyunk és boldogok vagyunk együtt, attól még szexelni szeretünk :) Jaaaaa, hogy nem lehetek biszex? Tudtommal a biszex azért biszex, mert vonzódhat mindkét félhez. De lehet, hogy rosszul tudom. Amúgy meg a feleségem díjazná is, mert izgatják az ilyen dolgok. És légyszi, ne az asszonyom helyett sértődjél meg :) Mi teljes egészében elfogadjuk egymást, akármennyire is hihetetlen és irigylésre méltó.

Amúgy meg:

[link]

2020. aug. 1. 00:34
 28/66 anonim ***** válasza:
0%
Csak mert le nemnormálisozva lettem :)
2020. aug. 1. 00:36
 29/66 anonim ***** válasza:
100%

Ne fárassz légyszíves. Miért lenne baj, ha valaki biszex? Az a baj, hogy a meleg részedet letermészetellenesezed meg itt kötekedsz, hogy vaginába való, ne csodálkozz, hogy trollnak és homofóbnak néznek. Erről nem nyitok új vitát, hogy hová való.

Fogd fel, hogy mindegy a szexualitásod, csalni a másikat azt jelenti, hogy nem igazán szereted, kivéve ha nyitott kapcsolatban vagytok, így nem ártasz neki vele. Kisajátítónak nevezed azt a kapcsolatot, amiben a felek nem csalják egymást, fogd fel, hogy emberek máshogy működnek, van, akinek fontos a hűség ( a legtöbb ember így van vele), van, akinek nem.

2020. aug. 1. 10:46
 30/66 A kérdező kommentje:
Szó sincs arról, hogy ki akarnám őt sajátítani, de egy kapcsolatban nem véletlenül van csak két ember.. Az, hogy nem akarom, hogy mással is szexeljen nem azt jelenti, hogy ki akarom sajátítani.. És most már látom, hogy, ha tényleg szeretne meg sem fordult volna a fejében, hogy mással legyen. Lehet, hogy neked az belefér a kapcsolatodba, hogy megcsaljátok egymást a pároddal, de nekem nem. Egyébként elég érdekes nézeteid lehetnek a világról már ne is haragudj...
2020. aug. 1. 12:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!