Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátom megcsalt, szerintete...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megcsalt, szerintetek szakítsak?

Figyelt kérdés
Ma vallotta be, de azt mondta, hogy egyszeri alkalom volt...
2020. júl. 31. 16:11
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
100%

10

Hogy érted? Mire lett kitalálva? Vaginába vagy hogy érted? Csak nővel csalhat meg?:D

2020. júl. 31. 19:40
 12/66 anonim ***** válasza:
15%
Igen, vaginába. Totál elképzelhetlen? :D Az elején írta kérdezte, hogy a srác egy lány haverjával csalta meg. Micsoda világot élünk! Más ember lányával....
2020. júl. 31. 19:44
 13/66 anonim ***** válasza:
100%
Ne kötekedj, kérlek. Akit megcsalnak, annak rosszul esik attól függetlenül, hogy milyen neművel történt. Amúgy honnan veszed, hogy életében csak egyszer és korábban sohasem volt nővel?:DD Amúgy ilyen erővel egy férfi se csinálja fenékbe nőnek, mert nem oda való.
2020. júl. 31. 19:51
 14/66 anonim ***** válasza:
9%
Ennyi, nem oda való :) De néha jól esne :) Rosszul esik a természetes működés. Ezzel sajnos nem lehet mit kezdeni. Amúgy meg ha biszex a srác, akkor engedni kell neki, mert attól biszex a biszex.
2020. júl. 31. 20:02
 15/66 anonim ***** válasza:
3%

Ha neked is jól esne, akkor pláne nem értem miért kötekedsz.

Tudod attól, hogy valaki egyszer megbotlik, még szeretheti a párját és nem feltétlen fogja akarni csinálni fűvel-fával akármilyen legyen a szexuális orientációja.

2020. júl. 31. 20:23
 16/66 anonim ***** válasza:
100%
#10/#12 Sürgősen menj át a hetero kategóriába, senki nem kíváncsi a homofób vergődésedre.
2020. júl. 31. 20:52
 17/66 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagyok homofób, voltam régen srácokkal. Sokszor. Csak ha valaki fiú létére lánnyal csinálja, az miért gáz? A farok nem a fenékbe való, de hát mit lehet tenni, fiút csak így lehet megdugni :) Legyen fiú fiúval, de mit kell kiakadni azon, ha valaki a természetes módon kezd el működni? Lehet harcolni a természet ellen, csak szerintem felesleges és semmi értelme.
2020. júl. 31. 22:28
 18/66 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább takarodj.:)
2020. júl. 31. 22:32
 19/66 anonim ***** válasza:
100%

#17 Aha persze nem vagy homofób egy kicsit sem, de mégis ugyanazzal a szöveggel jössz, mint amivel a homofóbok szoktak, tényleg nem vagy egy kicsit sem homofób... xD

Senki nem mondta, hogy gáz ha egy fiú lánnyal csinálja (btw ilyet pont a heterok szoktak mondani csak azonos neműekre értve) viszont a megcsalás az akkor is megcsalás. Plusz ha az rendben van pl ha egy hetero nő számára kizáró ok a biszexualitás, akkor egy meleg/leszbikus személynek miért ne lehetne ugyanez szakító ok a párjára nézve? Ettől nem lenézi a biszexuális embereket, csupán kényelmetlen lenne neki a tudat, hogy a párja az ellenkező nemhez is vonzódik, mindenki úgy szűr párkeresésnél ahogy kedvére tartja. Ha nem a fenékbe való, akkor ilyen alapon szájba se, sőt akkor az óvszer is természetellenes , vagy mindjárt menjünk is vissza a középkorba, csak gyereknemzés célját szolgálhassa a szex, nemde? -.- Amúgy is ki dönti el, hogy mi természetellenes és mi nem? A homoszexualitás az emberiséggel egyidős, az állatvilágban is jelen van és evolúciós előnyökkel is szolgál. Mitől lenne kevésbé természetesebb mint a heteroszexualitás?

2020. júl. 31. 22:52
 20/66 anonim ***** válasza:
0%

Ne légyél ilyen egysíku, a Világ nem csak fekete és fehér :) Van sok árnyalat még a kettő között. Had tudjam már jobban én, hogy nem vagyok homofób. Hidd el, hogy nálam jobban senki nem tudja jobban. Ennél bosszantóbb már csak az, mikor egyik ember a másik helyett sértődik meg.

Megcsalást nem tudom értelmezni, mivel, mivel az egyik ember nem a másikuk tulajdona. A bizalom elvesztése lenne itt a helyes kifejezés, de egy fiú ne picsogjon, mint egy 10 éves kislány. Legyen már "férfi". Sorry :) Nem értem, hogy miért fáj neki, ha mellette lánnyal is szexel (amiért az van a lába között, ami). Csúnya dolog az önzés és a kisajátítás. Nem szép dolog. Nem aszerint választottam párt/feleséget, hogy elnézi-e nekem, hogy voltam fiúkkal is vagy sem. Valaki vagy önmagáért szereti a párját vagy egy saját nézete szerint megformált karaktert lát a másikban. Ha szereti a másikat, akkor úgy szereti ahogy van vagy ha később kiderül róla valami, akkor azzal együtt is szeretni fogja. Különben pedig csak önző módon olyannak akarja tudni a másikat, amilyen valójában nem. Miután az akkor még csak páromnak pár év után elmeséltem, hogy fiúval is voltam, csak mégjobban megszeretett, és kb. megtiszteltetésnek érezte, hogy ezt a bizalmas dolgot neki elmeséltem.

"vagy mindjárt menjünk is vissza a középkorba, csak gyereknemzés célját szolgálhassa a szex, nemde?"

Nem kell visszamenni, kedvére szexelgessen, de a másik, aki ugyanolyan nemű, ne picsogjon, ha véletlenül azt csinálja a másik, amire teremtetett.

"Amúgy is ki dönti el, hogy mi természetellenes és mi nem? "

A Természet. Szerinted viccből lóg a kolbász a lábad között? Viccnek kicsit erős lenne. A természet az úgy tökéletes, ahogy van, csak mi vagyunk tökéletlenek. Ennyi senki sem tévedhetetlen. Ha a villával szeretnék levest enni, akkor nem sikerülne és értelmetlen, mert nem arra való. Csinálhatom, de természetellenes. A fizia törvényeit nem kerülhetem meg :)

"az emberiséggel egyidős, az állatvilágban is jelen"

Mindenki tud csinálni értelmetlen dolgokat, nem csak az ember :)

"evolúciós előnyökkel is szolgál."

Most mások helyett fogok megsértődni :) (irónia)

2020. júl. 31. 23:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!