Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Veletlenul jottem ra, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletlenul jottem ra, hogy a baratom megcsalt. Szakitsak meg vele minden kapcsolatot, meg tud valtozni az ember, ha tenyleg akar? Erdekelnenek tapasztalatok, nem tortent meg ilyen velem.

Figyelt kérdés

1 eve ismerem a (volt)parom, ez ido alatt egyszer mar szakitottunk 3 honapra. Veletlenul jottem ra par hete, hogy megcsalt egy lannyal, randiztak es csokoloztak. Kiderult, hogy mig kulon voltunk is voltak kalandjai, amiket csak most ismert be. Mindent a vegsokig tagadott, rahibaztam, azt hitte, hogy tudok valamit ezert beismert mindent. Szakitottam, azota teljesen ki van bukva, folyton keres, sir, konyorog, hogy adjak meg egy utolso eselyt, azt mondja egyik sem erdekli, egyik sem jelentett neki semmit es nem is tudja miert tette. En nagyon szeretem ot , de ha erre gondolok elfog a siras es nagyon nehez felejteni es tartani magam ha folyton keres.

19/L

2017. febr. 5. 11:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

"azt mondja, egyik sem érdekli, egyik sem jelentett neki semmit"- ahogyan te sem.

Még fiatalok vagytok, ilyenkor nem is lehet tőle elvárni, hogy komolyabb legyen. Majd 10 év múlva talán benő a feje lágya, akkor talán megbízható lesz, így viszont ne reménykedj.

Sajnálom.

2017. febr. 5. 11:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ne alázkodj meg!

megcsalt, többször! gondolkozz! én meg sem csaltam a barátnőmet, mégis elhagyott!!!

ne arra apellálj, hogy mert a ti kapcsolatotok más...nem az! egyik kapcsolat sem különleges, max annak aki benne van.

Külső szemlélőnek mind ugyanolyan.

Add ki az útját, és igen, szakíts meg vele minden kapcsolatot, ne engedj a könyörgésnek, meg sírás rívásnak.

Akkor kellett volna gondolkoznia, nem most. És férfiként mondom ezt! Tanulja meg igenis, hogy kell tudni nemet mondani!

Te pedig kezdj új életet, NAGYON nehéz lesz, de tarts ki, zárd ki az életedből, akár válts telefonszámot is!

2017. febr. 5. 11:54
 3/6 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Nem. Tagad mindent, mikor már lebukott. Tehát nem őszinte. Bizalom és őszinteség nélkül a szerelem egy olyan madár aminek levágták a szárnyait. Te csak nézheted a földről, ahogy mindenki más szárnyal.

Részvétem. Ő ki van bukva, mert kényelmes vagy neki, mint egy bejáratott papucs. Plusz eszi is a bűntudat, hogy nem bírt megtartani. De az nagyon rossz ómen, ha ő maga sem tudja, "miért tette". Az annyit jelent, hogy ösztön szinten él, amit a teste kíván azt követi. Ő pedig egy fiatal férfi, persze, hogy más puncikat is megkóstolna. Tehát szerethet téged, csak sosem fog rád gondolni amikor épp megcsal.

2017. febr. 5. 11:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ami a 3 hónap alatt történt, nemigen kérheted számon. Előtte utána oké. Minden esetre ezt a kpcsolatot már ne erőltesd.

30/f

2017. febr. 5. 12:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Aki fontos, azt nem csalják meg.

A barátod azért sír, mert elvesztette a biztosnak hitt vaginát, így veszélybe került a rendszeres kielégülése. Most ha nem tudja elhitetni veled, hogy csak érted él (ami persze egyáltalán nem igaz, de a nők könnyen benyalják), akkor k...rva sokat melózhat, míg befűz egy újat, addig meg marad a jobb keze... Nem csoda, hogy szívszaggatóan sír.

Bocs, de ez van.

2017. ápr. 8. 18:28
 6/6 anonim ***** válasza:
aljas tett
2018. jan. 27. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!