Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi idő után éreztétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után éreztétek úgy, hogy a párotok olyan ember, akivel akár családot is alapítanátok?

Figyelt kérdés
Mennyi ideje ismertétek egymást/mióta jártatok?

2017. jan. 30. 08:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 1 éve lehettünk együtt, mikor először éreztem, hogy számomra ő az igazi.

Azóta, már házasok vagyunk és 11 éve vagyunk együtt.

2017. jan. 30. 08:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyjából egy év után éreztem azt, hogy annyira mélyen szeretem, hogy vele szeretnék lenni örökre :)
2017. jan. 30. 09:19
 3/9 anonim ***** válasza:
0.5-1 ev utan kerult ez a tema szoba de mi mar, nem vagyunk egyutt.
2017. jan. 30. 09:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy hónapja találkozgattunk, akkor mutatott be a családjának, és elég sokat is beszélt róluk.

Akkor merült fel először.

Két év után házasodtunk, utána jött a gyerekvállalás.

2017. jan. 30. 09:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem gondolkodtam ilyenen, hogy innentől, vagy onnantól. Úgy természetes volt mindkettőnknek, hogy együtt haladunk az életben.
2017. jan. 30. 09:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem idő függvénye volt. Az első barátom, aki az első igazán komoly problémánál nem kívül keresett megoldást vagy vigaszt, hanem kimondta kerek perec a problémát és hogy ő meg akarja oldani, mert különben vége kettőnknek, de ezt nem akarja megvárni. Ez volt az a viselkedés tőle, amikor úgy éreztem, hogy minden hibája ellenére akármilyen nehézség is jöhet, számíthatok rá és támogat.
2017. jan. 30. 12:00
 7/9 A kérdező kommentje:

Érdekes olvasni,hogy 1 év után,én a mostani páromnál valahogy már 1 hónap után is ezt érzem,sőt mintha évek óta ismernénk egymást :) Bár ennyire nem akarom még beleélni magam,fiatal is vagyok még eléggé,de így érzem :D

20L

2017. jan. 30. 14:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Hulyen hangzik de ezekszetint sosem szerettem igazan senkit mint a mostani paromat. Egy het ismerkedes utan ereztem olyat amit meg sose es tart azota is. Van mar gyerekunk es tervben az eskuvo is
2017. jan. 31. 11:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Nálam ez a családalapítás dolog olyan téren érdekes, hogy nem szeretnék gyereket. De ha azt vesszük, hogy mikor gondoltam úgy, hogy hosszú távon komoly kapcsolatban maradunk, házasság stb. is lehet belőle, az kb. másfél hónappal az összejövésünk után volt, amikor lebetegedtem nála, és nagyon óvóan ápolt. Aztán igazán azóta bizonyosodott be, amióta összeköltözés után is jó maradt a kapcsolat.
2017. jún. 8. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!