Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi idő után lehet szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után lehet szerelmes az ember?

Figyelt kérdés

1x éreztem azt, hogy ez talán szerelem. Ekkor 2 hét ismerkedés után élveztem a lánnyal a csókot és vágytam a társaságára, aztán az idő telt és egyre jobban kedveltem, kívántam stb. Csak faképnél lettem hagyva, de nagyon megszerettem, másra se gondoltam, csak rá, aztán ez úgy fél éve volt, de néha mai napig is eszembe jut.

Ez szerelem lehetett? Volt abban az időben, hogy kizártam mindent, szinte csak ő járt a fejembe.

Most ismét kapcsolatban vagyok, 4 hete ismerem a lányt, de még nem igazán érzek semmit, csak jól esik vele találkozni, meg szeretem azt, hogy élvezi a velem töltött időt. Nem volt még semmi, csak csók sokszor meg megbeszéltük, hogy együtt vagyunk. Az ő állítása szerint szeret engem, nem mondta, hogy "úgy" szeret, de nagyon az süt le róla, hogy kezd belém szeretni.

Szóval mikor esélyes, hogy én is elkezdek érezni valamit?

Másik dolog. Azt mondja, hogy attól fél, hogy, ha lefekszik velem, akkor én hátat fordítok majd neki. Ezt miért gondolhatja? Én mondtam, hogy nem ilyen vagyok és ezért csak akkor csináljuk majd, ha ő akarja.. Attól fél, hogy végre van valaki, akivel jól érzi magát és elveszít.

20F

2017. jan. 25. 10:17
 1/1 anonim ***** válasza:
Értelmetlen a kérdés. Erre képletet nem tudunk, amivel majd kiszámolod. Az érzéseidet pedig csak te ismered.
2017. jan. 25. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!