Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg annyira riasztó, ha egy ember olyan érzelmileg, mint a klipben szereplő nő? (videjó)
Ma újra ráakadtam egy régi kedvenc zenémre, de a klipjére már nem emlékeztem. Némileg magamra ismertem benne, mikor újra végignéztem, mert nekem is volt már hasonló tapasztalatom, hogy túl hamar mutattam ki az érzelmeim egy nő felé, aki emiatt megijedt, és nem kívánt velem többet találkozni.
Tényleg ennyire ijesztő, ha valaki hamarabb elkezd a másik iránt komolyan érezni valamit? Ha valaki előbb kap lángra a másik iránt, mint az "elvárt"?
Volt már példa az életekben, hogy egy ilyen, érzelmileg gyorsan megnyíló ember negatívan hatott rátok? Csak emiatt nem adtatok neki esélyt?
https://www.youtube.com/watch?v=rdlvPe959Ck
30F
Igen, egy csomó hozzád hasonló van. Engem is simán elijesztenek, szerintem ez nem normális dolog, a csaj meg bolond kicsit a klipben.
Azt nem értem, miért a sráctól függ a szíve nagysága. Ha én rendeztem volna a klipet, mindenkinél összehajtogatható óriásszív lenne, ami elfér a kabátjuk zsebében, és amint megismernek valakit, mindig kintebb hajtják.
A nagy szív jelképezi a videóban azt, hogy a csaj mennyire nyitott érzelmileg, hogy egyből képes szeretni, és ő csak a szerelmet keresi, de mindenki elkerüli emiatt. Ezért összemegy a szíve, ami olyan, mint mikor az ember rájön, hogy túl sokat mutat érzelmileg, és elhatározza, hogy visszább vesz, és nem rohan le senkit. De ilyenkor mindig feltűnik valaki, aki újból kiváltja ezt a reakciót, majd ezt látva inkább elmenekül, és ismét marad a keresgélés.
Szerintem ez a klip pont így jó, ahogy van. Egyszerű, érthető, nincs túlbonyolítva.
#1 Szerintem ettől nem lehet megszabadulni, és nem is feltétlen kell. Voltak olyan barátnőim, akik pont ezt szerették meg bennem, és évekig együtt voltunk. Csak meg kell találni a megfelelő partnert, akit nem ijeszt meg az, ha kimutatod, mit érzel.
Én a nyitott szó helyett a kiéhezettet használnám.
Ott köszönget mindenkinek, csak hogy valaki végre szóbaálljon vele.
Ezért is mondtam, hogy a normális az, hogy az ember fokozatosan megnyílik annak, akit szimpatikusnak talál. És nem minden második embert tart erre alkalmasnak.
Ettől a legtöbb nő eltűnik. Én is többször megkaptam már első vakrandin, hogy a srác azt hiszi lelkitársak vagyunk. Holott én csak udvariasan beszélgettem azalatt az egy óra alatt és kicsit sem lelkesedtem. Ha nem érzi az ember, mikor kölcsönös a vonzalom, valamit nagyon rosszul csinál.
Kérdező: a 3. kommentben eszméletlen jól leírtad a lényeget, ez tetszik:).
1, "Tényleg annyira riasztó, ha egy ember olyan érzelmileg, mint a klipben szereplő nő?"
Egy kívülállónak furcsa, ha valaki így közelít meg dolgokat, de az, aki a szeretetre vágyik, annak nem feltűnő ez a dolog. Kevés ember "hordja kint ennyire a szívét", mert tudja, hogy csak csalódás érné, ezért taktikáznak sokan inkább. A szerelem, szeretet olyan, mint egy sakkjátszma;
2, Alapból én is ilyen vagyok, mint a klippben szereplő nő, ezért nem tartok sehol pártalálásban. Ezzel a stílussal csak saját magunk alatt vágjuk a fát. (F).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!