Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnyának mondott pasik ti melyik kategóriában szereplő nőkkel nem jönnétek össze?
Ez meg mindig egy fos szubjektiv beosztas. Szamomra a 6/1 sokkal szebb a 9/1-nel. Az 5/utolso a 7/utolsonal stb.
Ez egy nagy baromsag es egy normalis sracnak vannak ennel fontosabb szempontok is.
Elég gáz, hogy így osztályozzátok az embereket
CsúnyaPasi
Akik ezeket szidják, azok nem fogják fel, hogy ez nem rólad vagy rólad vagy rólam szól? Hanem átlagokról?
Ilyenekről hallottatok már, hogy statisztika, közvélmény kutatás vagy átlag? Ismeritek ezeket a szavakat? Ezeket a képeket nem egy-egy ember vágta össze, hanem többezer ember preferenciái alapján készültek el, vagyis az átlagot mutatják.
Nem azt jelenti, hogyha mész az utcán akkor hogy néz rád egyetlen ember hogy neki milyen vonzó vagy (mert az eltérhet az átlagtól). De ha mész az utcán és egy nap rád néz 1000 ember akkor az ő szemükben kb azt az átlagot képviseled, ahol ezeken is elhelyezkedsz.
Különböztessünk meg 2 dolgot:
1. Párkapcsolat. Biztos mindenkinek a szerelme az 10/10-es, ezzel nem vitatkozom.
2. Ismerkedés, amikor épp nincs senkid. Ilyenkor úgy is sok emberrel kerülsz össze, sok emberrel ismerkedsz. Pl ha egy hónapban odamegyek 50 lányhoz ismerkedni, akkor nem mindegy hogy ÁTLAGBAN tudom magamról hogy 6-os vagy 8-as vagyok-e, mert ahhoz mérem az igényeim, elvárásaim és az alapján IS választok az ellenkező nemből.
Szerintem a férfi beosztás sokkal rosszabb. A női szerintem elmegy annak ellenére hogy görény dolog mások képeit így felhasználni. De a pasis lényegében úgy kaki ahogy van.
L
Még egy apróság:
Eric Stoltz mit keres az 1-es "kategóriában? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!