Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tehet az ember arról hogy szerelembe esik? Tehet ellene?
A szerelem az, amikor testileg és lelkileg is odavagy valakiért.
Ha csak meglatod, akkor megtetszik a külseje. Nem lehetsz szerelmes valakibe, akinem a személyiségéről semmit sem tudsz.
1, Pedig igen. Sok dolgot elárul a tekintet, beszéd, testtartás, de még a járás is. Tökre lejön ki milyen, és az is tudnál-e vonzódni hozzá. Most nem sima "tetszikre" gondolok. Olyan naponta van. A kérdés persze nem ez volt.
A szerelemről kérdeztem, az sem gond ha valakinél ez hónapok alatt alakul ki.
Amiről te beszélsz (leírásod alapján) azt úgy hívják, hogy fellángolás. A (valódi) szerelem ahhoz még nagyon messze van.
Nem külsőségektől függ. A másik egész személyisége érdekel és kitartasz mellette. Ez oda-vissza igaz.
Tipikus tünetek amiket te is írsz, villámcsapásként jön meglátod és folyton rágondolsz. Valamilyen szinten függés is mert a gondolataidat befolyásolni tudja.
Igen, tehet ellene. Tudatosan hozzáállsz és önismeretet gyakorolsz és nem adod át a hamis érzelmeknek a kontrollt.
Már bocs, hogy ilyet írok, de nem 1 könyv a témában kitér rá.
Szerintem lehet tenni ellene.Én nagy szabadságigényű lány vagyok,több mint 1 éve szingli és nemis akarok kapcsolatot,egyszerűen kiábrándultam belőlük,már nem tudom azt hinni,hogy bármi is örökké tart.Így viszont csak fájdalommal járnának.Különben is szingliként érzem a legjobban magam,azt csinálok,amit akarok :)
Ez idő alatt viszont sokat buliztam és sok pasi jött ismerkedni,de egyikbe se lettem szerelmes,fellágolás ugyan volt,de tudatosan nem lettem szerelmes,mert nem akarok az lenni.Szóval a fellángolás ellen nem nagyon tehetsz,de szerelem ellen igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!