Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belenéztem a barátom telefonjába és nagyon gáz dolgokat találtam. Felhozzam neki vagy csak szakítsak vele?
Tudom, nagyon gáz dolog belenézni a telefonba, de elég egyértelmű jelei voltak a megcsalásnak és igaza, lett. Csütörtökön pl. áthívta egy kolléganőjét home officeba ahol szépen meg is dugta... majd áthívott estére engem és eldicsekedett egy haverjának, hogy napi 2 nő. De más beszélgetéseket is találtam, puncs.hu-s csajokkal levelezget,hogy ki mit vállal, közös ebéd, találkozó, pucér képek ,ilyen szex olyan szex stb.
Na most felelősségre vonjam, hogy mégis mi ez és beszélgessek el vele vagy csak mondjam meg, hogy mindent tudok és ez nekem nagyon fáj és nem megy így tovább.
Iszonyúan érzem magam, legszívesebben megverném... :D Reggel még tartottam magam, át kell gondolnom mindent.
Az indokot azért mondd el neki is.
De ha ez biztos, akkor én nem próbálnám már megbeszélni.
Simán kirúgni!
Ok! Megbeszéled vele. Magyarázkodik, hogy nem volt komoly, csak téged szeret, igérget fűt-fát, stb! De semmi biztosítékod nem lesz, hogy a jövőben nem csinálja máskor is! Csak jobban fog vigyázni a telefonjára!
Semmi értelmét nem látom! Simán kirúgni!
Konkrétan is leírta, hogy már rég kerülgették egymást és végre megtörtént a dolog. És jó volt. És este pedig megyek át én, és meglesz a napi 2 nő...
Azért is lett gyanús, mert eltűnt egy óvszer a fiókból, mi pedig nem használunk. Plusz hosszú fekete hajszálak ragadtak a talpamra, én pedig szőke vagyok...
Mond meg neki, hogy tudod, hogy felredug és küld el a fenébe.
N27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!