Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Belenéztem a barátom telefonjá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belenéztem a barátom telefonjába és nagyon gáz dolgokat találtam. Felhozzam neki vagy csak szakítsak vele?

Figyelt kérdés

Tudom, nagyon gáz dolog belenézni a telefonba, de elég egyértelmű jelei voltak a megcsalásnak és igaza, lett. Csütörtökön pl. áthívta egy kolléganőjét home officeba ahol szépen meg is dugta... majd áthívott estére engem és eldicsekedett egy haverjának, hogy napi 2 nő. De más beszélgetéseket is találtam, puncs.hu-s csajokkal levelezget,hogy ki mit vállal, közös ebéd, találkozó, pucér képek ,ilyen szex olyan szex stb.

Na most felelősségre vonjam, hogy mégis mi ez és beszélgessek el vele vagy csak mondjam meg, hogy mindent tudok és ez nekem nagyon fáj és nem megy így tovább.

Iszonyúan érzem magam, legszívesebben megverném... :D Reggel még tartottam magam, át kell gondolnom mindent.

2020. ápr. 5. 12:33
1 2 3 4 5
 1/45 opened paradise ***** válasza:
94%

Az indokot azért mondd el neki is.

De ha ez biztos, akkor én nem próbálnám már megbeszélni.

2020. ápr. 5. 12:35
 2/45 anonim ***** válasza:
93%
Én a helyedben nem szólnék csak kivágnám mint macskát sz@rni...
2020. ápr. 5. 12:36
 3/45 anonim ***** válasza:
100%
Ezek utan mirol akarsz vele elbeszelgetni? :D Oszinten szolva, mivel nem egyutt laktok, en siman benyomnek egy ghostingot, azaz semmi viszlat, csak nulla reakcio innentol kezdve barmire, amit ir, telefont nem felvenni, ha szemelyesen megy, nem ajtot nyitni...
2020. ápr. 5. 12:36
 4/45 anonim ***** válasza:
15%
Ez olyan mindennapos dolog. Nem csak a férfiaknál, nőknél is. Volt hogy reggel volt szex a nővel, majd 11 óra körül szólt, meghív ebédre, mert biztos benne, nagyon jól elbeszélgetnék a párjával.
2020. ápr. 5. 12:40
 5/45 anonim ***** válasza:
96%

Simán kirúgni!

Ok! Megbeszéled vele. Magyarázkodik, hogy nem volt komoly, csak téged szeret, igérget fűt-fát, stb! De semmi biztosítékod nem lesz, hogy a jövőben nem csinálja máskor is! Csak jobban fog vigyázni a telefonjára!

Semmi értelmét nem látom! Simán kirúgni!

2020. ápr. 5. 12:40
 6/45 anonim ***** válasza:
3%
👏👏👏👏
2020. ápr. 5. 12:41
 7/45 anonim ***** válasza:
100%
Mond el neki, hogy tudod azt, hogy megcsald és nem vagy kíváncsi a magyarázkodásra és semmi másra sem. Szakítani szeretnél. Ez a legjobb amit tehetsz.
2020. ápr. 5. 12:47
 8/45 anonim ***** válasza:
12%
Azt miből gondolod, hogy megdugta a kolléganőjét? Nem lehet, hogy csak poénkodott a haverjának, hogy 2 nő is járt nála és a kolléganővel tényleg csak dolgoztak?
2020. ápr. 5. 12:50
 9/45 A kérdező kommentje:

Konkrétan is leírta, hogy már rég kerülgették egymást és végre megtörtént a dolog. És jó volt. És este pedig megyek át én, és meglesz a napi 2 nő...

Azért is lett gyanús, mert eltűnt egy óvszer a fiókból, mi pedig nem használunk. Plusz hosszú fekete hajszálak ragadtak a talpamra, én pedig szőke vagyok...

2020. ápr. 5. 12:53
 10/45 anonim ***** válasza:
95%

Mond meg neki, hogy tudod, hogy felredug és küld el a fenébe.

N27

2020. ápr. 5. 12:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!