Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tegnap nagyon elkapott a féltékenység s belenéztem ismét a párom telefonjába tudom hogy nem csal meg az bánt hogy sok mindent ide ír ki és nem velem beszéli meg. Mit tudnék tenni?
Széttört a bizalom, nem bízik már benned, hiába szeret. Megfojtottad a nyomozgatásoddal.
Innen nehéz újra felépíteni egy kapcsolatot. Szerintem ne erőlködj most, ne zaklasd, ha úgy érzi, majd visszamegy. Mindkettőtöknek meg kell tanulni nyitni a másik felé.
Úgy, hogy tényleg légy férfi! Fogadd el, hogy ennyi volt a kapcsolatotoknak. Lépj ki belőle, és akkor minden kiderül. Ha ragaszkodik hozzád, szeret téged, ha elfogadja, hogy vége, akkor már nem szeret.
Nem függhetsz senkitől olyan mértékben, hogy ne tudd élni az életed nélküle!!!
Férfinek lenni nem azt jelenti, hogy birtokolsz egy nőt.
Akkor leszel férfi, mikor megtanulod, hogy elsősorban szeretni kell és akit szeretsz azt becsülöd is és akit becsülsz abban megbízol.
Akkor TI NEM OLVASTÁTOK a tegnapi kérdést!!!
A hölgynek egyértelmüen mentális problémái vannak. Semmi nem jó neki, de annak az ellenkezője sem. Nem tudja, hogy mit akar, de azt sem, hogy mit nem!
Ragaszkodik kérdezőhöz, de el is mehet ha akar.
Kérdező, párodnak egyértelműen szakorvosi segítségre van szüksége. Ha kitartasz mellette és segíted ebben, az nagyon szép lenne tőled.
De lehet, hogy ő ebben kérdésben sem tudja, hogy mit akar!
A tegnapi kérdés alapján meg szerintem ragaszkodik a lány a kérdezőhöz, de a kérdező nem tud viselkedni, és féltékenykedik össze-vissza.
Tegnap leírta, hogy TUDJA, hogy nem csalja meg a lány, ahhoz képest ma beleolvas a telefonjába...
Egyébként meg szerintem a srácnak vannak leginkább mentális problémái, mert oké, belenézni más telefonjába szimplán gerinctelenség, de addig nyomkodni, amíg az már PUK kódot kér??!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!