Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam neki, hogy nem kell féltékeny legyen?
Ilyen kapcsolatra gyerek?...
Mindegy, te tudod.
Egyszerűen menj ahová akarsz, szabad ember vagy!
Bulizni van?
Miert kerdezed meg? fogod magad elindulsz kesz..... azert mert neki farka van o mehet te meg nem? te legyel bezarva a hazba???? mond meg neki hogy oke itt a gyerek tudod hogy kell pelust cserelni es etetni majd jovok es racsuknam az ajtot.. nehogy mear egy kv-t ne ihass meg valahol...
Amugy hanyevesek vagytok?
"Erre azt mondta, BIZTOS NEM."
Én meg erre azt mondanám, hogy "De biztos de!"... és szó nélkül elmennék. Mégis mit gondol, hogy a 8 hónapos fiad jelenlétében fogsz kefélni valaki mással? Szánalmas az ilyen férj. Te pedig ne legyél áldozat típus, mert egész életedben ez az elnyomás és megalázás lesz, ha nem állsz a sarkadra. Ki neked a férjed? A gazdád, vagy mi?
Rémülettel vegyes bámulattal bámulom a női nemet: képesek 2x ugyanabba a folyóba, 2x ugyanoda belelépni. Hát ha az első is ilyen volt, miért választottál mégegyszer egy ugyanilyet? Önismeret, ugye, az segített volna. Mostmár mindegy. A válaszoló, meg aki tanácsolta, hogy ne légy áldozattípus, az egyenesen mókás. Ennyi erővel: levitáljon! Ne ő leyen ő!
De ha már ilyen nem jól választottál: mondjuk hívd meg, hogy közösen csináljatok valamit. Várjunk csak, erre a legjobb közös apropó egy közös gyerek. No de hiszen abból nektek pont van is egy! Á, csodás. Benne lenne-e vajon?
Aki pedig azt válaszolta, hogy biztos de - szóval őt is értem és megértem, de nem egyből a makacs amazonkodást kell elővenni, van ott ész is, átmenetek, árnyalatok, nem rögtön nekifeszülni, az sok energia ám!
Ésszel csald el, vond be a közös életetekbe. Rendkívül éretlennek tűntök egy gyerekhez, ennek ellenére van. Na szóval ezt tedd - közösen, építkezzetek utódotok és saját magatok örömére, s javára.
Ne mit mondj, hogy ne legyen hülye (ezzel visszafele nézel), olyat mondj, amitől okos lesz! Ez ugyanaz a lehetetlenség, de méis mennyire máshogy fest, ha emígy közelíted meg, nem? Ez már jobban előremutatónak tűnik nekem.
"Ő a második férjem"
"12 éves fiú, 11 éves lány, 8hónapos Tündérlala"
- két férj,
- három gyerek,
- négy kerék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!