Hogy mondjam meg a legjobb barátomnak, hogy féltékeny vagyok, ha egy másik barátjával van, mert így elhanyagolva érzem magam?
Figyelt kérdés
2011. nov. 29. 20:28
1/7 anonim válasza:
Így: "Drágám, egy hisztis sárkány vagyok"
2/7 anonim válasza:
nekem van egy ilyen barátnőm és már csak amiatt is kerülöm h állandóan féltékenykedik...
3/7 anonim válasza:
Nem kell mindig a legjobb barátod seggében lenni.
4/7 anonim válasza:
Mielőtt elmondod neki, gondold meg:
- az ő problémája-e, hogy Téged ez zavar, vagy a Tiéd?
- van joga mással barátkozni, vagy örök kizárólagosságot fogadtatok egymásnak?
- ha érzi a Te igényedet a kizárólagosságra, vajon örül-e, vagy kihátrál a barátságból?
Távlatilag meg ezt gondold meg: a barátság olyan műfaj, hogy összekucorgunk ketten, és mással nem keveredünk, mert elegek vagyunk egymásnak?
Szép életet!
5/7 anonim válasza:
"Nem kell mindig a legjobb barátod seggében lenni."
Ez nagyon találó...
6/7 anonim válasza:
Az ilyenre mondják hogy birtoklási mániás,vannak akik semmitől se riadnak vissza hogy a másikat mágukhoz kössék,de csak azt érik el hogy egyedül maradnak,mert mindenki menekül előlük.
7/7 anonim válasza:
A barátokra szükség van. Nem azt mondom, hogy a nap 24 órájában kell velük lenni, de időnként össze kell jönni. A szerelmek, jönnek, mennek, (hidd el nem örök)Viszont az "igaz-barátság" az, az, és meg kell becsülni, mert, nem sok van. Ha féltékenykedsz, főleg a barátjára, akkor hamar le fog lépni a srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!