A férjem legjobb barátja folyton beszól nekem, hogyan kezelhetném ezt?
Én szólnék a férjemnek, hogy kezelje le a barátját, mert ezek tényleg vaskos bunkóságok. Az is egy megoldás, hogy kerek-perec megmondod a kedves barátnak, hogy jó lesz, ha vissza fogja magát. Kérdezd meg tőle, hogy minek van nálatok, ha ennyire nem tetszik neki a jelenléted?
Persze az is lehet, hogy valami komoly magánjellegű problémája van, amiről esetleg nem tudsz, és rajtad csattan az ostor.
Hát először is, egy ilyen bunkó beszólása után közvetlenül elmondanám neki, h nem kötelező találkoznotok, ha nem tetszik a szitu, akkor nem kell a főztödet zabálnia. És moderálja magát, mert ha akarsz, te is tudsz bunkó lenni, nem csak ő.
Ezen kívül meg kéne kérdezned a férjedet, h mi a srác baja veled. Ha ő nem tud/ nem akar értelmes választ adni, akkor az itt leírt példákat is meséld el.
Harmadrészt pedig már előttem leírtam valaki a legjobbat: a férjed haverja, nem a tiéd, ők találkozzanak, te meg megkíméled magad egy bunkó sértegetéseitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!