Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tegnap nagyon elkapott a féltékenység s belenéztem ismét a párom telefonjába tudom hogy nem csal meg az bánt hogy sok mindent ide ír ki és nem velem beszéli meg. Mit tudnék tenni?
58% Te sem vagy komplett. Valós a feltüntetett értékelésem, nem kamu. Hasznos, értékes válaszokat szoktam adni, nem úgy mint te. (ami egyébként az 58%-ból látszik is...)
Ha érted mire célzok. ;)
Egyébként okosan érveltél, gratulálok...
Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor pontoztak nulláig, az pedig nem elég ahhoz, hogy azonnal lejjebb tornázza a százalékomat. Továbbá sokkal többször kapok 100%os értékelést, ami szinten tartja. (És az sem növeli a 81%-os értéket.)
Az informatika sem megy neked, de a matek végképp nem. Okoska.
De, azonnal lejjebb kellene mennie %-nak okoska, hogy nem megy, annak te is tudod, hogy mi a magyarázata! De nem vagy egyedül. Találkoztam itt olyannal akinek sikerült 98%-ig tolnia!
Nem a válaszaitok a hasznosak, hanem valami más:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!