Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Párom féltékeny az öcsémre?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom féltékeny az öcsémre? Azt akarja hogy építsem le a kapcsolatot vele, fair ez így?

Figyelt kérdés
Lassan tíz éve házasok vagyunk. A kezdetekben sem rajongott öcsémért aki tíz évvel fiatalabb nálam, de eleinte tetszett neki hogy öcsém őt tartja példaképének. Ahogy telt az idő egyre jobban hangoztatta hogy neki nem szimpatikus. Akkor még úgy voltam vele, hogy jó heti egyszer eljön hozzánk, annyit ő is kibír. Most már "nagyfiú" lett idén ballag. És párom borzalmasan féltékeny. Eddig csak azt szabályozta le, hogy amikor párom hazaér, akkor ne legyen nálunk az öcsém, mondván ha ő hazajön fáradtan a munkából nem az öcsémet szeretné elsőként meglátni. Ebbe még bele is mentem hogy jóóó nem lesznek a legjobb barátok, ennyi. De ez most már odáig fajult, hogy most azért veszekszik velem, ha a szabadidőmben az ő munkaideje alatt nálam van az öcsém, ne adj isten valamelyik haverjával. Pedig nagyrészt kávézni szoktak jönni, és max fél órát van nálam mert suli után beugrik és olyankor a párom nincs itthon. De most ezen kezdett el veszekedni velem, és a veszekedés odáig fajult hogy már az is szóba jött hogy szétmegyünk. Én ezt nem akarom, és ő sem. De mégis ha a téma feljön kikel magából és ordítozik, és olyanokat talál ki hogy az ember a falra mászik tőle. h pl én biztos az öcsém és a haverjaival szoktam itthon mindenfélét csinálni. iszonyatosan féltékeny, mindig azzal jön hogy miért baj az hogy ő félt engem... De én ezt nem tudom megtenni a saját testvéremmel, hogy azt mondjam neki hogy ne gyere ide, ne találkozzunk többet mert a párom nem szeretné. Mondtam neki hogy ha húgom lenne az nem lenne baj? akkor meg itt ülne 4-5-6 csicsergő kis kamaszlányka akkor meg attól félne hogy velük megyek pasizni. Sőt már azt is felvetette ha lejár a gyes és visszamegyek dolgozni akkor a munkahelyemen bepasizok. :( teljesen ki vagyok akadva a féltékenységétől. nem tudok vele mit kezdeni.

2014. ápr. 28. 12:53
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
98%

tudod mondani szoktak; amit egyik csinál azt kivetíti a másikra.

am nem komplett a párod. komolyan.

2014. ápr. 28. 12:59
 2/48 anonim ***** válasza:
98%

A párod betegesen féltékeny, ez semmiképp sem normális.

Én megpróbálnám rávenni terápiás kezelésre, ha nem működne, lelépnék, mert ez csak rosszabb lesz. Már most féltékeny a nem létező munkatársaidra is, belegondoltál már, hogy hova fajulhat mindez? Szerintem ne várd ki a végét.

Az meg egyértelmű, hogy a testvéremmel soha senki kedvéért nem szakítanám meg a kapcsolatot, ez abszurd. Ugyanígy persze a páromat sem hanyagolnám családtag kedvéért, de itt most nem ez a felállás.

2014. ápr. 28. 12:59
 3/48 anonim ***** válasza:
97%
Ne hogy hallgass rá,heti egyszer ha elmegy hozzátok,abban semmi nincs..sőt,örülni kellene,hogy ilyen jó viszonyban vagy az öcséddel.
2014. ápr. 28. 13:00
 4/48 anonim ***** válasza:
98%

Én semmiképp nem engednék a férjemnek. Mi az, hogy a TESTVÉREMMEL nem találkozhatok?

Ha éjjel 2kor jön hozzám a testvérem, akkor is beengedem... Ugyanígy a párom testvérét is beengedném.

2014. ápr. 28. 13:01
 5/48 anonim ***** válasza:
37%

Rugd ki most, amig meg nem hazasodtatok ossze vagy nem kot ossze gyerek.

Ez csak rosszabb lesz.

2014. ápr. 28. 13:02
 6/48 anonim ***** válasza:
97%

5: gyesen van, van gyerek, meg első sor: házasok

am te most 28 vagy és 18 éves korod óta házasok vagytok?

2014. ápr. 28. 13:04
 7/48 anonim ***** válasza:
11%

Az nem derült ki az írásból, hogy kinek a lakása ez, meg hogy "hozzánk", ebből nem derül ki.

Mondjuk nem értem, tényleg miért van ott annyit az öcséd?

Nem biztos, hogy féltékeny, lehet, csak a cuccait félti a párod, meg tényleg allergiás az öcsédre. Mondjuk én sem rajongok a kamasz srácokért, sőt, baromira tudnak idegesíteni a tesztoszterontól túltöltött hőzöngős állapotjukban.

Főleg tényleg, ha nem vagyok otthon, és szanaszét vannak a személyes holmijaim, műszaki cuccaim, és amikor elmegyek dolgozni, néha alig várom, hogy hazaérjek, az azokkal vacakoljak. Ezt nem sok nő érti meg, ez a férfiak kis hülye világa.

2014. ápr. 28. 13:06
 8/48 A kérdező kommentje:
igen 28 éves vagyok, igen 18 évesen jöttünk össze, hivatalosan házasok csak 5 éve vagyunk, de én onnantól számolom az éveket ahogy összejöttünk és nem onnan amikor a papírt aláírtuk. Hát párom nem ilyen műszaki kütyüs valaki. igazából hobbija sincsen, jóformán lazítani sem szeret, folyton dolgozik. ha nem munkahelyen akkor itthon babrál valamivel. Ő kifejezetten azt mondta hogy attól fél hogy én itthon lefekszem az öcsémmel vagy a barátjaival. Pedig már tényleg le lett annyira szabályozva az egész egyszerűen képes és nyomoz ( itt ment el a céges autóval a házunk előtt) hgoy mikor van valaki nálam. Egyébként közös a ház a párommal, saját kp-s ház. Mi lakunk benne meg a gyerek. Öcsémet a nagyanyám neveli mert anyámék alkoholisták és magukat sem képesek ellátni nem hogy még egy gyereket.
2014. ápr. 28. 13:12
 9/48 anonim ***** válasza:
86%
Úristen de beteges a férjed! Mi a baja az öcséddel nem mondta?
2014. ápr. 28. 13:12
 10/48 anonim ***** válasza:
91%

kedves párod beteges. komolyan. nyomoz?!

na tudod ki hagyná! a tulajdonának tekint, aztán majd dolgozni se mehetsz, meg közértbe se...

szerintem ő az aki kikacsingat!

2014. ápr. 28. 13:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!