Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom féltékeny az öcsémre? Azt akarja hogy építsem le a kapcsolatot vele, fair ez így?
tudod mondani szoktak; amit egyik csinál azt kivetíti a másikra.
am nem komplett a párod. komolyan.
A párod betegesen féltékeny, ez semmiképp sem normális.
Én megpróbálnám rávenni terápiás kezelésre, ha nem működne, lelépnék, mert ez csak rosszabb lesz. Már most féltékeny a nem létező munkatársaidra is, belegondoltál már, hogy hova fajulhat mindez? Szerintem ne várd ki a végét.
Az meg egyértelmű, hogy a testvéremmel soha senki kedvéért nem szakítanám meg a kapcsolatot, ez abszurd. Ugyanígy persze a páromat sem hanyagolnám családtag kedvéért, de itt most nem ez a felállás.
Én semmiképp nem engednék a férjemnek. Mi az, hogy a TESTVÉREMMEL nem találkozhatok?
Ha éjjel 2kor jön hozzám a testvérem, akkor is beengedem... Ugyanígy a párom testvérét is beengedném.
Rugd ki most, amig meg nem hazasodtatok ossze vagy nem kot ossze gyerek.
Ez csak rosszabb lesz.
5: gyesen van, van gyerek, meg első sor: házasok
am te most 28 vagy és 18 éves korod óta házasok vagytok?
Az nem derült ki az írásból, hogy kinek a lakása ez, meg hogy "hozzánk", ebből nem derül ki.
Mondjuk nem értem, tényleg miért van ott annyit az öcséd?
Nem biztos, hogy féltékeny, lehet, csak a cuccait félti a párod, meg tényleg allergiás az öcsédre. Mondjuk én sem rajongok a kamasz srácokért, sőt, baromira tudnak idegesíteni a tesztoszterontól túltöltött hőzöngős állapotjukban.
Főleg tényleg, ha nem vagyok otthon, és szanaszét vannak a személyes holmijaim, műszaki cuccaim, és amikor elmegyek dolgozni, néha alig várom, hogy hazaérjek, az azokkal vacakoljak. Ezt nem sok nő érti meg, ez a férfiak kis hülye világa.
kedves párod beteges. komolyan. nyomoz?!
na tudod ki hagyná! a tulajdonának tekint, aztán majd dolgozni se mehetsz, meg közértbe se...
szerintem ő az aki kikacsingat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!