Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Párom féltékeny az öcsémre?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom féltékeny az öcsémre? Azt akarja hogy építsem le a kapcsolatot vele, fair ez így?

Figyelt kérdés
Lassan tíz éve házasok vagyunk. A kezdetekben sem rajongott öcsémért aki tíz évvel fiatalabb nálam, de eleinte tetszett neki hogy öcsém őt tartja példaképének. Ahogy telt az idő egyre jobban hangoztatta hogy neki nem szimpatikus. Akkor még úgy voltam vele, hogy jó heti egyszer eljön hozzánk, annyit ő is kibír. Most már "nagyfiú" lett idén ballag. És párom borzalmasan féltékeny. Eddig csak azt szabályozta le, hogy amikor párom hazaér, akkor ne legyen nálunk az öcsém, mondván ha ő hazajön fáradtan a munkából nem az öcsémet szeretné elsőként meglátni. Ebbe még bele is mentem hogy jóóó nem lesznek a legjobb barátok, ennyi. De ez most már odáig fajult, hogy most azért veszekszik velem, ha a szabadidőmben az ő munkaideje alatt nálam van az öcsém, ne adj isten valamelyik haverjával. Pedig nagyrészt kávézni szoktak jönni, és max fél órát van nálam mert suli után beugrik és olyankor a párom nincs itthon. De most ezen kezdett el veszekedni velem, és a veszekedés odáig fajult hogy már az is szóba jött hogy szétmegyünk. Én ezt nem akarom, és ő sem. De mégis ha a téma feljön kikel magából és ordítozik, és olyanokat talál ki hogy az ember a falra mászik tőle. h pl én biztos az öcsém és a haverjaival szoktam itthon mindenfélét csinálni. iszonyatosan féltékeny, mindig azzal jön hogy miért baj az hogy ő félt engem... De én ezt nem tudom megtenni a saját testvéremmel, hogy azt mondjam neki hogy ne gyere ide, ne találkozzunk többet mert a párom nem szeretné. Mondtam neki hogy ha húgom lenne az nem lenne baj? akkor meg itt ülne 4-5-6 csicsergő kis kamaszlányka akkor meg attól félne hogy velük megyek pasizni. Sőt már azt is felvetette ha lejár a gyes és visszamegyek dolgozni akkor a munkahelyemen bepasizok. :( teljesen ki vagyok akadva a féltékenységétől. nem tudok vele mit kezdeni.

2014. ápr. 28. 12:53
1 2 3 4 5
 41/48 Synesztro ***** válasza:
100%
25/F Én ezt egy percig sem engedném meg! Voltam házas, a párom haragudott, ha a barátaim, barátnőim (szigorúan baráti értelemben együtt nőttünk fel stb.) átjöttek. Folyton azt hangoztatta, hogy én már férj vagyok, család fő stb. ekem már le kell építeni a barátokat. Közöltem vele, ha még egyszer fel meri hozni ezt a témát, tényleg leépítek valamit. Ne félj azonnal abba hagyta, utána már nem mert érte pampogni, aztán ahogy az előttem lévő jól írta, a féltékenységét, magáról vetítette ki, mivel kiderült hogy megcsalt többször is úgy eltakarítottam magam mellől, mint forgószél a port. Egy hónap se kellett hogy elintézzem a válást. A barátaim ma is megvannak a mostani párom már elviseli őket. Nagyon zavaró egy családtag állandó jelenléte ha az ember nem szereti, ez tény. Na de Téged sem szeret??? Mert akkor ezt kötelező lenne tiszteletben tartania, főleg ha az illető akkor jön, amikor ő ott sincs. Talán nem tudta a 10 év alatt hogy van egy öcséd? Nagy lóf...szt. Szimplán csak betegesen féltékeny, az öcséd haverjaira, mert fél, hogy szemet vetnek rád. Ennyi, ezt nem kell túlmagyarázni. Te pedig vagy elviseled ezt a beteges mániáját, aminek az lesz a következménye, hogy hamarosan még lehet, hogy neki is megy, vagy megfenyegeti az öcséd, ill. ultimátumot ad neked, vagy a végén erre fogja fogni, ha kiderül, hogy megcsal, de a vége így is úgy is az lesz, hogy vagy befejezi a hülyeségét, vagy ez lesz a válóindokotok a bíró előtt. Sajnálom, tudom milyen, mint írtam átérzem a helyzeted:(
2014. ápr. 29. 06:41
 42/48 anonim ***** válasza:
Szia Kerdezo,hogy vagytok?:)
2014. ápr. 29. 10:25
 43/48 A kérdező kommentje:
tegnap este tudtunk egy kicsit beszélgetni. Talán talán rájött hogy azért ez mégsem normális ahogy mostanában viselkedett. megmondtam neki hogy én nem fogom az öcsémet magára hagyni, de megígértem hogy csak akkor jön ide ha ő nincs itthon. így most talán szent a béke.
2014. ápr. 29. 15:23
 44/48 anonim ***** válasza:
Pedig ezt nem lett volna szabad megigerned. Hogy fogsz igy elni meg tobb evtizedet? Takarni kell az ocsedet? Soha nem lesz "szent a beke", mindig fog talalni valamit amivel uralkodni akar, es fog ha megengeded, rajtad.
2014. ápr. 29. 16:00
 45/48 anonim ***** válasza:
Számomra nagyon durva, hogy az öcsédet építed le, egy ilyen félkegyelmű helyett.
2014. ápr. 29. 16:01
 46/48 anonim ***** válasza:
az a baj hogy csak rövid ideig lesz béke.:( az agyával kell valamit csinálni mert nagyon beteges. ismerem az ilyent, mert az exem is hasonlóan gáz volt.
2014. ápr. 29. 18:10
 47/48 A kérdező kommentje:
Nyilván azért a 10 évet nem fogom csak úgy eldobni. Én tudom hogy mekkora probléma ez az egész téma. De előbb meg kell próbálni minden lehetőséget, mielőtt végleg az ember azt mondaná hogy vége. A gyerekeknek sem lenne jó, bár nyilván azt fogjátok mondani hogy az ilyen példa sem jó nekik, de ők szeretik az apjukat, egy válás nem jó egyetlen gyereknek sem. ha ez a fő gond köztünk előbb meg kell próbálni megoldani és nem egyből a kútba vetni. Kompromisszumokat kell hozni. Ő is hozott valamennyit annyit amennyi az ő személyiségétől elvárható, tegnap is pont délben eljött öcsém, a párom megint hazajött ebédelni, tehát találkoztak. De nem kezdett el veszekedni. Látszott rajta hogy idegesíti, de visszafogta magát. Van fejlődés csak pici. De nem várhatja el senki azt a másiktól hogy hirtelen egyik napról a másikra egy olyan helyzetben helytálljon amit ráerőszakolnak. Majd alakul. Ha meg nem akkor meg még mindig lehet válás a vége, de én nem ezzel a céllal írtam ki a kérdést, hogy mindenkinek az az egy megoldás lebegjen a szeme előtt hogy kergessem el ezt a kretént. Szóból ért az ember, remélem hogy sikerült megbeszélnünk a párommal, én úgy érzem kaphat még egy esélyt. Öcsém sem fog belehalni, ha ugyanúgy mint eddig suli után eljön. igazából rá most semmilyen szabályozás nem vonatkozik. eddig is csak suli után jött, most is így lesz. Én pozitív változást érzek, és bízom benne hogy a párom is megértette a dolgokat.
2014. ápr. 30. 06:35
 48/48 anonim válasza:
Ha az öcséddel együtt nem fogad el akkor nincs értelme folytatni
2017. ápr. 12. 14:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!