Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik Ti megszakítanátok a kapcsolatot egy kedves lány barátotokkal ha a barátnőtök féltékeny lenne rá? Nagyon idegesít, hogy szinte többet vannak együtt mint mi és puszi simogatás meg ilyesmik is.
Én ezt nem bírnám elviselni. Tuti jelenetet rendeznék.
Bocsi hogy írtam lány vagyok, de áhhh nem bírnám.
Bocsi hogy beszólok, de...Szerintem járni sem érdemes vele. Hidd el, lehet megtenné esetleg, de akkor is mérges lenne rád, hogy mit nyafogsz! Megjegyzem teljesen jogosan.
Semmi értelme "követelőzni" ha egyszer látod, hogy neki ez "normális" lenne... Magától is evidensnek kellene tartania, hogy ilyet nem tesz. Egy ilyen hozzáállású pasival szerintem nem lehet komolya kapcsolatba fogni.
Nem vagyok féltékeny típus és nem szoktam ilyesmit kérni a páromtól. Néha még az exével is találkozik egy kávéra és nem zavar.
Na de azért ez még nálam is kiverné a biztosítékot. Szimplán hülyének néznek, vagy a pasid tényleg egy idióta és képtelen felfogni ennek a súlyát. Én nem hogy azt kértem volna, hogy szakítsa meg vele a kapcsolatot, ahnem a második kézenfogós simogatós történetnél én szakítottam volna. Aztán próbálja csak kimagyarázni magát, hogy de engem szeret...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!