Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret vagy nem szeret? Holnap leszünk 1 hónapja együtt és úgy érzem, hogy már nagyon szeretem őt. Még márc.16. -án ismertem meg, de egyből amint megláttam érzéseim nyíltak feléje. Ő is mondta nekem, hogy én is nagyon megtetszettem már akkor neki.
Figyelt kérdés
Majd a tóparton az egyik randin megcsókoltam és összejöttünk. Azóta nagyon boldogok vagyunk egymással egyszer sem volt veszekedés vagy ilyesmi és azt mondja h ő is nagyon szeret engem. Én ezt érzem is, de tegnap mikor haza kisértem odajött hozzánk bnője és elkezdtünk beszélgetni én bnőm a bnője egyik kérdése vagy nem is tom már mit mondott, hogy én vagyok a legjobb barátja. Ekkor bnője még csak legjobb barát ? meg még mondott vmit. Bnőm éppen másfelé figyelt de bnője sztem észrevette hogy kicsit aláfagyott a mosolyom :/ Hazafelé 2 lehetőségre gondoltam A= tényleg szeret de még a barátai előtt fél kimutatni. B= még tényleg csak legjobb barátnak tart és nem a szerelmének :/ Tudom hogy a az ember szerelme egyben a legjobb barátja is de én nem tartom ugyanannak a 2őt. Remélem hogy tényleg szeret :/ Facen mindig írja nekem a szívet meg mindig a szerelmének nevez.Meg élőbe is szokott.Egyetlen vágyam, hogy szeressen végre valaki és ne verjenek át már megint, mint előző bnőm is azt mondta hogy szeret aztán következő héten ott hagyott és azt mondta hogy hát azt hitte. Érdekelne a ti véleményetek is ezért írom ki a kérdést. ( értelmes válaszokat kérek )2013. máj. 25. 09:57
1/7 anonim válasza:
Hát saját magamból kiindulva nálam az első 10 percben eldől, hogy bele fogok-e szeretni az illetőbe, vagyis elindul-e bennem valami. Ha nem, akkor se másnap, se 1 hónap múlva nem fog. Amúgy ha szerelmes vagyok valakibe, biztos nem mondanék ilyen baromságokat, hogy olyan mint a legjobb barátom...
2/7 A kérdező kommentje:
Én 18 ő pedig 17 éves.
2013. máj. 25. 10:03
3/7 A kérdező kommentje:
Nálam egy így volt :/ Hát eléggé fájt is mikor ezt mondta :(
2013. máj. 25. 10:04
4/7 anonim válasza:
Menj át nála ülj le mellé,és kérdezd meg tőle,hogy hogyan szeret téged.Végig nézz a szemébe,ha nem szeret jobb,ha most tudod meg mint 1 év útán
5/7 A kérdező kommentje:
Az lesz szerintem :/
2013. máj. 25. 10:24
6/7 A kérdező kommentje:
Még egy fontos dolog amit elfelejtettem leírni, azt mondta hogy korábban még nem volt szerelmes.Csak most ,, belém".
2013. máj. 25. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!