Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma a fél napot együtt töltöttük a barátommal, nagyon jól éreztem magam vele, teljesen feltölt energiával, ha vele vagyok és most, hogy hazaértem rámjött a sírhatnék minden ok nélkül, vajon miért?
Figyelt kérdés
Nem örülnöm kellene? Nem értem magam. Még nem régóta vagyunk együtt és nem vagyok tisztában azzal, hogy mit is érzek iránta vagy, hogy mennyire szeretem. De ezt a mai viselkedésem nem tudom hova tenni...2013. máj. 23. 16:58
1/9 anonim válasza:
Ezt a műelőadást megspórólhattad volna, mert a vak is látja, hogy megrendezett, igy ez öngól:D
3/9 A kérdező kommentje:
Milyen műelőadásól beszélsz? Nem értem...Tényleg így van, nem találtam ki, én se értem magam....
2013. máj. 23. 17:07
5/9 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen de azért mert nagyon hiányzott.
7/9 A kérdező kommentje:
Miből gondolod, hogy szerelmes vagyok?
Én nem tudom, pont azt próbálom megfejteni, hogy mit is érzek iránta.
2013. máj. 23. 17:11
8/9 anonim válasza:
Hát a nők néha még magukat sem értik :D na megpróbállak megfejteni de előre leszögezem hogy a kérdésedre nem fogok tudni választ nyújtani csak közelebb vinni a válaszhoz: a választ a részletekben keresd. azért biztos hogy a részletekben van, mert amikor tudod mi miatt sírsz az általában egy vagy több, de kevés kiváltó ok, az emberek pedig akkor nem tudják hova visszavezetni a reakcióikat amikor sok olyan apró részletből áll össze egy komplexé a reakció, amiből nem tudnak kiemelni egy vagy több okot, amire visszavezethetik. a részleteknél pedig a leghalványabb árnyalatokra kell gondolnod, apróságokra amik olyan mikroszkópikusak hogy szavakkal nem tudok őket kifejezni és ez az oda hogy csak te ismered őket. amúgy simán lehet hogy nem találod meg a választ, de ne csüggedj :)
9/9 anonim válasza:
Utolsó válaszoló, nagyon jó, amit írtál :) Már én is tapasztaltam, hogy sokszor a legkisebb részletek a legfontosabbak. Egy apróság (szó, gesztus, egy mosoly) néha nagyobb érzelmi reakciót vált ki, mint egy megtervezett, nagy szerelmi vallomás.
De az is lehet, hogy csak meg fog jönni, és megőrültek a hormonjaid, ennyi az egész :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!