Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 éve vagyunk együtt a barátommal, de nem olyan mint kéne?
Figyelt kérdés
Együtt élünk a barátommal már 3 éve,már volt 1 hónapos szünet,de újra ki békültünk,úgy érzem csak egy lakó társ én haza jövők a munkából ő játszik észre sem vesz hajnali 1 kor meg már alszom nem beszélünk.. semmi,egyik nap is vettem neki pólókat meg karkötőt, de nem köszönte meg én mindig kedveskedek neki..:/ ez annyira rossz veszem neki a cigit mindent,sex sincs amúgy is ha lenne az is 6 hónapban 1 x este ha le fekszik hozzám sem bújik.. én mindent meg teszek,ha beszélünk is veszekedés olyanokat mond ami fáj.. de ő nem látja..így elég!!!!!!2013. máj. 10. 09:12
1/22 anonim válasza:
Te mit keresel még ez mellett az ember mellett. Kapd össze magad, és lépj.
2/22 anonim válasza:
1+ Ne hogy elkezdj lelkizni, meg a többi szövegelés, egy szó nélkül. Kicsit az egója meg lesz tépázva tőle, annyi meg belefér ilyen viselkedés után.
4/22 anonim válasza:
Egyértelműen kihasznál. Vedd észre, és lépj!Semmi keresnivalótok együtt!
5/22 Egyirányú alagút válasza:
Nézd, te választottad ezt az életed. A döntés mindig az ember saját kezében van, néha nehéz, néha könnyű.
3 éve élsz így mellette, de ez most jutott eszedbe?
6/22 anonim válasza:
Hagyd ott mindenképp. Megérdemled ,hogy boldog legyél,mellette nem vagy az.
7/22 anonim válasza:
Minek volt egy hónapos szünet? Ez elég rozoga kapcsolat már így is, szerintem nem érdemes tovább próbálkozni.
8/22 anonim válasza:
Ez még 30 év után sem normális viselkedés. Ennél még a nagyszüleim is többet bujálkodnak.
Beszélgess el vele komolyan, mert ez nagyon nincs így rendben, ezt talán te is érzed. Vagy szakíts, ha helyrehozhatatlan a dolog.
9/22 A kérdező kommentje:
de nem lehet vele beszélgetni,tegnap kérdezem tőle hogy szeretsz még? erre hagyjál már b.meg..
2013. máj. 10. 09:22
10/22 anonim válasza:
Na ezzel akkor mindent elmondtál. Azonnal penderítsd ki. Nem is kell magyarázkodnod neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!