Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 3 éve vagyunk együtt a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 éve vagyunk együtt a barátommal, de nem olyan mint kéne?

Figyelt kérdés
Együtt élünk a barátommal már 3 éve,már volt 1 hónapos szünet,de újra ki békültünk,úgy érzem csak egy lakó társ én haza jövők a munkából ő játszik észre sem vesz hajnali 1 kor meg már alszom nem beszélünk.. semmi,egyik nap is vettem neki pólókat meg karkötőt, de nem köszönte meg én mindig kedveskedek neki..:/ ez annyira rossz veszem neki a cigit mindent,sex sincs amúgy is ha lenne az is 6 hónapban 1 x este ha le fekszik hozzám sem bújik.. én mindent meg teszek,ha beszélünk is veszekedés olyanokat mond ami fáj.. de ő nem látja..így elég!!!!!!

2013. máj. 10. 09:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szakíts. Nem leszel mellette boldog. Az csak először rossz, késöbb örülni fogsz ennek a döntésnek, sőt ezt a 3 évet is bánni fogod. Lépj mielőbb.
2013. máj. 10. 09:25
 12/22 anonim válasza:
így tényleg elég! ezt a kapcsolatot kb. 5 perc alatt véglegesen lezárnám! te is tedd ezt.
2013. máj. 10. 09:30
 13/22 anonim ***** válasza:

"tegnap kérdezem tőle hogy szeretsz még? erre hagyjál már b.meg.."

Van még kérdés? Vagy csomagolsz már?

2013. máj. 10. 09:37
 14/22 A kérdező kommentje:
hmm.igen mindig mikor meg kérdezem tőle,hogy szeretsz még? hiányzom.elfordul,és hagyjál már...:(((
2013. máj. 10. 09:39
 15/22 anonim ***** válasza:
Akor hagyd...el.
2013. máj. 10. 09:39
 16/22 anonim ***** válasza:
Csába. Akkor.
2013. máj. 10. 09:40
 17/22 anonim ***** válasza:
De ezek szerint már nem szeret, nem látod?
2013. máj. 10. 09:40
 18/22 anonim ***** válasza:

Hallod. kb 15ember mondja ugyanazt. Ne sajnáltasd magad, szakíts.

-Ha nem így teszel, légyszíves ne írogass ki kérdéseket és ne sajnáltasd magad, hanem törődj bele, mert ez változni nem fog.

Jó mérlegelést!

2013. máj. 10. 09:43
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem olyanok vagytok, mint a lakotarsak. Mert a lakotarsadat nem kell eltartanod.
2013. máj. 10. 10:12
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha 60 évesek elmúltatok, akkor már érthető az életetek. Minden egyéb esetben szakítanod kell.
2013. máj. 10. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!