Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 3 éve vagyunk együtt a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 éve vagyunk együtt a barátommal, de nem olyan mint kéne?

Figyelt kérdés
Együtt élünk a barátommal már 3 éve,már volt 1 hónapos szünet,de újra ki békültünk,úgy érzem csak egy lakó társ én haza jövők a munkából ő játszik észre sem vesz hajnali 1 kor meg már alszom nem beszélünk.. semmi,egyik nap is vettem neki pólókat meg karkötőt, de nem köszönte meg én mindig kedveskedek neki..:/ ez annyira rossz veszem neki a cigit mindent,sex sincs amúgy is ha lenne az is 6 hónapban 1 x este ha le fekszik hozzám sem bújik.. én mindent meg teszek,ha beszélünk is veszekedés olyanokat mond ami fáj.. de ő nem látja..így elég!!!!!!

2013. máj. 10. 09:12
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
milyen disznóval laksz te együtt? :D húzz onnét...
2013. máj. 10. 11:22
 22/22 anonim ***** válasza:
Elősször is ez nem kapcsolat hanem kihasználás! (lehet, hogy sok a munkája és fáradtan kedvtelenül jön haza. Ezért hanyagol Téged el. De ha már fél éve nem volt szex? Lehet sexuális problémái vannak? Azért nem közeledik hozzád mert szégyenli? Vagy már nem szeret és nem kíván. Amúgy én a barátnőmmel minden este csináltuk. Ha nem is sexeltünk, de simogattuk egymást, csókolóztunk és összebújva szoktunk aludni. Volt, hogy arra ébredtem hogy a farkammal játszik. Nincs jobb a reggeli szexnél. Akkor az egész nap fel van dobva. Bocs elkalandoztam! El kell beszélgetned vele, ha nem lehet akkor azonnal szakítani és kész!
2013. máj. 21. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!