Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek! Nem akarom elvesziteni!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek! Nem akarom elvesziteni! Mit tegyek? 3és fél éve vagyok együtt a barátommal, Félek hogy megun engem mert esetleg már nem vagyok annyira jó csaj mint mikor megtetszettem neki! Ugy érzem hogy mostanában én is eléggé el hanyagoltam magam!

Figyelt kérdés

Valami jót ötlet?????

Ha kell kép teszek fel!!!

2010. febr. 3. 18:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért hanyagolod el magad, mond csak meg? Ugyan úgy kéne foglalkozz magaddal mintha nem lenne párod, sőt még jobban hisz neki meg kell mutatni milyen gyönyörű is vagy, nem ?
2010. febr. 3. 18:25
 2/13 A kérdező kommentje:
Nincs annyira kedvem az a baj, korán kellek fáradt vagyok stb amugy nem élünk együtt
2010. febr. 3. 18:28
 3/13 anonim ***** válasza:

Rakj már föl egy képet magadról. Kérlek.

Mert szerintem nem vagy ronda, de nem ártana ha látnálak is.

2010. febr. 3. 18:33
 4/13 A kérdező kommentje:

[link]

Hát ugy érzem hogy nem áll jól a nadrág vagy ilyesmi és ezért van bennem a feszültség meg ha látok egy szép csinos csajt hogy rettegek hogy ő szebb meg jobban áll

2010. febr. 3. 18:40
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez rendbe van. Szerintem szép vagy, igaz ebből a képből test forma nem jön ki, de OK. Ne vesd el a sujkot, kis időt azért csak próbálj meg szakítani.
2010. febr. 3. 18:54
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne parázz, jól nézel ki, csinos vagy, veled van 3,5 éve,nem mással.

ENm lehetsz mindig csilli-villi-fitti, ha szeret akkor kinyúlt pólóban, kócos hajjal, csipás szemmel is te vagy neki a No1!

Nem kell ilyeneken gondolkodni emrt akkor bevonzod a rosszat!

Önbizalom!!!

2010. febr. 3. 18:56
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha megun, akkor meg leszel unva, tökmindegy hogy nézel ki.
2010. febr. 3. 19:39
 8/13 anonim ***** válasza:

hát figyi, veled nincsen semmi baj. ha ez a kép az elhanyagolt állapotodban készült, akkor meg vágképp nincsen miért aggódnod. teljesen rendben vagy külsőre.

megunni pedig nem azért fog, meg hirtelen ronda leszel, hanem másmiatt. ha attól félsz h megún, ne a külsődet vedd alapul, hanem a programjaitokat, beszédtémáitokat, ilyesmiket.

2010. febr. 5. 17:45
 9/13 anonim ***** válasza:
Sajnos nem nyitja meg a képet.:S De ne görcsölj ezen.. ha úgy érzed elhanyagoltad magad akkor próbálj ellene tenni vmit.:) Meg a barátod azért szeret már 3,5 éve amilyen vagy. És bízz benne.:) Attól, hogy egy csinos lány elmegy az utcán és megnézi attól Téged tart gyönyörűnek.: ) Hidd el Én is beleestem ebbe a hibába, de aztán barátom elmondta, hogy ne legyek féltékeny. Attól, hogy egy lánynak minden nap van másik ruhája meg cipője meg minden (tapasztalatból mondom mert én egy csajra voltam féltékeny) attól Ő engem szeret és nem tetszik neki az a csaj mert belülről üresfejű. Hidd el ezen nem kell aggódni.^^
2010. febr. 5. 18:09
 10/13 anonim ***** válasza:
Na sikerült megmáznem: ) Nyugodj meg.^^ Szép vagy és csinos: ) Esetleg menj el fodrászhoz ha gy érzed elhanyagoltad magad és mondjuk csináltass frizurát vagy ilyesmi.^^ Bár szerintem így is gyönyörű vagy nyugi.^^: )
2010. febr. 5. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!