Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek! Nem akarom elvesziteni! Mit tegyek? 3és fél éve vagyok együtt a barátommal, Félek hogy megun engem mert esetleg már nem vagyok annyira jó csaj mint mikor megtetszettem neki! Ugy érzem hogy mostanában én is eléggé el hanyagoltam magam!
Valami jót ötlet?????
Ha kell kép teszek fel!!!
Rakj már föl egy képet magadról. Kérlek.
Mert szerintem nem vagy ronda, de nem ártana ha látnálak is.
Hát ugy érzem hogy nem áll jól a nadrág vagy ilyesmi és ezért van bennem a feszültség meg ha látok egy szép csinos csajt hogy rettegek hogy ő szebb meg jobban áll
Ne parázz, jól nézel ki, csinos vagy, veled van 3,5 éve,nem mással.
ENm lehetsz mindig csilli-villi-fitti, ha szeret akkor kinyúlt pólóban, kócos hajjal, csipás szemmel is te vagy neki a No1!
Nem kell ilyeneken gondolkodni emrt akkor bevonzod a rosszat!
Önbizalom!!!
hát figyi, veled nincsen semmi baj. ha ez a kép az elhanyagolt állapotodban készült, akkor meg vágképp nincsen miért aggódnod. teljesen rendben vagy külsőre.
megunni pedig nem azért fog, meg hirtelen ronda leszel, hanem másmiatt. ha attól félsz h megún, ne a külsődet vedd alapul, hanem a programjaitokat, beszédtémáitokat, ilyesmiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!