Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sztetek van olyan, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sztetek van olyan, hogy egy csaj együtt van egy palival miközben mást szeret?

Figyelt kérdés
De ha igen, akkor miért van vele együtt?
2011. júl. 6. 13:34
1 2
 1/11 Smartguy86 ***** válasza:
Mert nem elég határozott esetleg? Nem akarja feladni a biztos de rosszat egy bizonytalan jóért?
2011. júl. 6. 13:37
 2/11 A kérdező kommentje:
Ez igaz lehet, de értelmetlenség a csaj részéről.
2011. júl. 6. 13:39
 3/11 anonim ***** válasza:

vagy talán felejtés céljából van a másikkal..

21/L

2011. júl. 6. 13:40
 4/11 Smartguy86 ***** válasza:
Értelmetlenség, persze, de sokszor még a csaj maga se tudja, hogy mit csinál :D
2011. júl. 6. 13:40
 5/11 A kérdező kommentje:
Na mindegy, mert állítólag totálisan belém van esve, ezért érdekes a dolog. Majd talán megbeszélem vele a dolgot. Ja, mi nem jártunk korábban soha.
2011. júl. 6. 13:43
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

a nők már elég fiatal kortól valamiféle biztonságra vágynak, es itt jön elő az, amit en "majom-effektus"-nak hívok. nagyjából úgy kell elképzelni, hogy a lány egy majom, aki egy indába kapaszkodik és nyilván nem lesz olyan, hülye, hogy elengedje, amíg nem kap egy másik inda után, és azt nem szorítja erősen.. hiszen ha elengedi, a mélybe zuhan.:)

ez sajnos elég gyakori..ennek pedig sok oka lehet, én mashogy gondolkodom, szóval alapvetően elfogadni nem tudom, de megérteni a miértjét nem olyan nehéz. :) ha esetleg te vagy az a fiú, aki rá vár, akkor ezt tisztázd le vele minél hamarabb, hiszen az idö nem relatív.. fölösleges olyanra vesztegetni, aki nem érdemli meg.

ui.: johnny depp szerint, ha két embert szeretsz, mindig a másodikat válaszd, mert ha az elsővel minden rendben lenne, akkor a másik nem is kerülhetne képbe.

20/L

2011. júl. 6. 13:44
 7/11 anonim ***** válasza:
Igen mert sok nő inkább van együtt valakivel akit nem szeret minthogy egyedül legyen és magányos.
2011. júl. 6. 13:45
 8/11 Smartguy86 ***** válasza:
Nem biztos, hogy olyan könnyű neki lerendezni az előzőt, főleg ha hosszú ideje tart, vagy az volt neki az első kapcsolata. Talán az is lehet, hogy részedről vár több bizonyosságot, több időráfordítást, vagy ilyesmi...
2011. júl. 6. 13:45
 9/11 anonim ***** válasza:
a 13:44-essel egyetértek szinte teljesen. csak nehogy szórakozzon veled. addig szerintem véletlenül se gyere vele össze amíg nem szakított a jelenlegi barátjával.
2011. júl. 6. 13:52
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem az volt, pár hete van együtt vele kb. De az én meglátásom szerint abszolút nem is illenek össze, viszont én meg ma tudtam meg hogy egy haveromnak mondta hogy nagyon bejövök neki, vagy ilyesmi.
2011. júl. 6. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!